Termékcsalád:  ESSMANN kupolák
Kingspan Light + Air Kft.

ESSMANN biztonsági és védelmi rendszerek, egyéb kiegészítők kupolákhoz

Az ESSMANN már régóta rendkívüli hangsúlyt fektet a személyek leesése ellen védő megfelelő biztonsági rendszerekre. Ezek a rendeletekben és a baleset-elhárítási előírásokban is követelményként szerepelnek. Az ESSMANN ezekkel a termékekkel a legnagyobb mértékben megfelel a munkaerők elvárt biztonságának a lapostetőn történő foglalkoztatásukkor. Az ESSMANN felülvilágító kupolák kiegészítő többszörös biztonsági rendszerekkel is felszerelhetők.

Termékcsalád tagjai

Leesésgátló rács ESSMANN kupolákhoz
 
Leesésgátló rács ESSMANN kupolákhoz

Az ESSMANN leesésgátló rács személyek és nagyobb tárgyak leesését akadályozza meg. Különösen a járható tetőknél,és a teraszoknál, a tetőmunkák biztonsága érdekében különösen fontos ez a BG által bevizsgált termék. A leesés elleni védelem egy olyan horganyzott védőrács, amely minden derékszögű és négyzetes ESSMANN felülvilágító kupolánál alkalmazható, és három változatban szállítható. Az ESSMANN felülvilágító kupolák szellőztetéshez vagy füstelvezetéshez szükséges nyitási funkcióját nem befolyásolja hátrányosan a védőrács beépítése.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Rovarháló ESSMANN kupolákhoz
 
Rovarháló ESSMANN kupolákhoz

Az ESSMANN rovarvédő rácsot szellőztethető felülvilágító kupolákba,valamint füst- és hőelvezetéssel rendelkező, F6-D típusú felülvilágító kupolákba lehet beépíteni. Szellőztethető felülvilágító kupolák esetében egy speciális szövethálót fognak be egy fehér bevonatú alumínium keretbe. A kompakt keretet a felülvilágító kupola lábazatára csavarozzák. Az ESSMANN motoros nyitó, valamint a toló vagy orsós nyitó szintén tömítetten a rovarvédő rács keretébe van integrálva. Az F6-D típusú füst- és hőelvezető berendezés esetén a rovarvédő rács három zónára van felosztva. A bal és jobb zóna a füst- és hőelvezető készülék (RWG) indításakor a felülvilágító kupolával nyílik.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Biztonsági keret ESSMANN kupolákhoz
 
Biztonsági keret ESSMANN kupolákhoz

Az ESSMANN biztonsági keret egy körbefutó, alumínium erősítésű és sarokhegesztett kemény PVC-profilból áll, mely a lábazaton felvezetett tetőszigetelést 10 cm-en lefedi. A felülvilágító kupola rögzítő zsanérjai a biztonsági kereten gyárilag teljesen elő vannak szerelve.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...