PROJECT FLOORS

PROJECT FLOORS LVT vinil burkolatok

A PROJECT FLOORS design burkolatok heterogén LVT termékek. A modulok egy stabil vinil alaprétegből állnak, amin található egy nyomtatott film (az adott designnal). A felső réteg egy átlátszó PVC koptatóréteg, amire egy poliuretán védőréteg kerül. A PROJECT FLOORS melegburkolatok sikeresen kombinálják a valódi fa, kő és kerámia megjelenést a komfortos lépésérzettel és a könnyű karbantarthatósággal.

Termékcsalád tagjai

floors@work Herringbone LVT vinil burkolatok
 
floors@work Herringbone LVT vinil burkolatok

A floors@work vinil padlóburkolatok halszálkás beépítése kiváló lehetőségét nyújtja az elegáns, egyedi megjelenésű padló kialakításának. 10-féle mintából álló standard választékot kínálnak. A 457×76 és a 610×102 mm-es, 0,55 mm-es kopóréteggel rendelkező deszkák más hagyományos parketta-minta kialakítására is használhatók.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
floors@fwork Chevron LVT vinil burkolatok
 
floors@fwork Chevron LVT vinil burkolatok

A floors@fwork Chevron vinil padlóburkolat a 17. századi klasszikus keményfa padlókat idézi meg, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a szobáknak. A stílusos és időtlen dizájn egyformán kombinálható antik bútorokkal és modern belsőépítészeti elemekkel. A kollekció 8-féle parketta-mintát kínál, felületükön 0,55 mm-es kopóréteggel. A minden oldalon ferde élekkel rendelkező padlólapok 457×102 mm-es méretben vannak vágva.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...