Induct Trade Kft.

Induct Trade Kft.

Induct Trade fixen telepített indukciós hurokerősítő - CLD1 Induct Trade mobil indukciós hurokerősítő - ITS 100SET Induct Trade IT 818 indukciós teszter
 
Induct Trade indukciós hurokerősítők
3 termék

Indukciós hurokerősítők a hallókészülék viselő hallássérültek számára. Az infokommunikációs akadálymentesítés egyik eszköze. Az indukciós hurokerősítő mágneses téren keresztül közvetíti a hangot, a környezeti zajok kizárásával.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Induct Trade akadálymentes konkáv mosdó Induct Trade egyenes kapaszkodók Induct Trade mozgáskorlátozott fali WC Induct Trade AS900 fali lehajtható pelenkázó
 
Induct Trade akadálymentes szaniterek mozgáskorlátozottak számára
17 termék

Akadálymentes szaniterek és kiegészítők mozgáskorlátozottak számára.

17 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Induct Trade braille információs táblák
 
Induct Trade braille információs táblák

Egyedi grafikai látványterv alapján készül minden Braille írásos információs tábla. Az akadálymentesítés tájékoztató táblákra vonatkozó előírásoknak megfelelően, előzetes egyeztetések szerint elkészítik intézmények kül- és beltéri információs tábláit, tapintható térképpel. A Braille írás beültetett akril vagy rozsdamentes acél Braille golyókkal készülnek.

Termék kártya
Induct Trade rozsdamentes acél irányítósáv vakok és gyengénlátók számára - szegecses felület Induct Trade poliuretán taktilis vezetősáv Induct Trade poliuretán taktilis figyelmeztető jelzés
 
Induct Trade vezetősávok
3 termék

Az akadálymentes környezet kialakításához olyan úgynevezett taktilis közlekedési jeleket szükségszerű alkalmazni, melyek segítségével a vakok és gyengénlátók biztonságosan és egyszerűen eligazodnak a közterületeken és a közlekedési intézményekben. Ezek a tapintható jelzések jelölő és vezető funkciót látnak el. A vezetősávok érzékelése a fehér bot és a talp érintésének segítségével történik. A burkolati jelek kialakítása jelölő és vezető elemekkel történik, amelyeknek a felületi kialakítása minden esetben pozitív, tehát a burkolat szintjéből 3-5 mm magasságban domborodnak ki. A taktilis felületnek csúszásmentes- és botlásmentesnek kell lennie, ezentúl színben is el kell térnie a környező burkolattól, a szükséges kontraszthatás elérésének az érdekében. A kültéri és beltéri vezetősávok a használati és esztétikai igények különbözősége miatt eltérhetnek egymástól.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Induct Trade Delta platform lépcsőlift
 
Induct Trade platform lépcsőliftek, emelők

A platformlift tökéletes megoldást nyújt mozgáskorlátozottak számára, beltéri és kültéri egyenes lépcsők által nyújtott akadályok áthidalására. Az esztétikus és felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően ez a felvonó bármilyen környezetbe illeszthető, és javítja a felhasználó függetlenségét és életminőségét.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Induct Trade akadálymentes mobil medencelift
 
Induct Trade akadálymentes medenceliftek

A medenceliftek kiváló minőségűek és rendkívül biztonságosak. Könnyen kezelhetőek, egyszerűen odatolhatóak a medencéhez vagy akár a stéghez, így a kerekesszéket használók egy kellemes hajókirándulást is maximálisan élvezhetnek. A gyógy- és iszapfürdőkben, gyógyászati szállodákban, wellness hotelekben és strandokon is használható berendezések minden igényt kielégítenek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Induct Trade hernyótalpas lépcsőjárók - IT 2004/150
 
Induct Trade hernyótalpas lépcsőjárók, elektromos betegszállító

A hernyótalpas lépcsőjáró egy mobil kerekesszék lift, mely segítségével könnyedén a saját kerekesszékével lehet a mozgáskorlátozott személyeket a lépcsőn fel és le mozgatni.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Induct Trade CMA-1 evakuáló szék
 
Induct Trade evakuáló székek

Az evakuáló, menekítő hordszékek az épületből való kimenekítést teszik lehetővé. Használata gyors és egyszerű, lenyitható gumi hernyótalpakkal a lépcsőn történő menekítést, személyek lépcsőn történő fel- és leszállítását segítik elő.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Induct Trade mobil kerekesszék rámpák
 
Induct Trade mobil kerekesszék rámpák

Akadálymentes mobil és fix csúszásmentes rámpák kerekesszéket használó személyek számára.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...