Husqvarna Magyarország Kft.

Husqvarna talajtömörítők

A Husqvarna tömörítő berendezéseket maximális termelékenységre, teljesítményre és tartósságra tervezték. A gépek minden apró részletét - az ergonomikus, rezgéscsillapított fogantyúktól a talajt döngölő kemény, kopásálló acél felületig – úgy alakították ki, hogy a feladatokat maximális üzemidő és minimális szervizigények mellett lehessen elvégezni. A talajtömörítők kialakításánál kiemelten figyeltek az egyszerű kezelhetőségre és a kezet, kart érő rezgések csökkentésre.

Termékcsalád tagjai

Husqvarna LT 6005 döngölőbéka
 
Husqvarna LT 6005 döngölőbéka

Az LT 6005 egy jól kiegyensúlyozott és erőteljes döngölőbéka, amelyet a szemcsés és kohéziós talajok, például az agyag és az iszap hatékony tömörítésére fejlesztettek ki. Ideális árkokban vagy más szűk helyeken végzett tömörítéshez, például oszlopok és csövek körül. A legújabb Honda GXR120 motorral van felszerelve, melyet kifejezetten a döngölőbékák számára fejlesztettek ki. Az LT 6005 döngölőbéka kiváló irányíthatóságot, alacsony zajszintet és károsanyag-kibocsátást biztosít.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna LF 80 LAT lapvibrátoros tömörítő
 
Husqvarna LF 80 LAT lapvibrátoros tömörítő

Az LF 80 LAT egy könnyű, gyors működésű, előre haladó lapvibrátoros tömörítő, amelyet a talaj és az aszfalt hatékony tömörítésére terveztek. Ideális javítási és karbantartási munkákhoz, például autóbeállók vagy parkolóhelyeknél. A nagy víztartály túlméretes sapkával rendelkezik, amely ritkább és gyorsabb utántöltést tesz lehetővé. Könnyen tisztítható, nem hagy nyomokat a járdán és a helyszínen elérhető bármilyen víz felhasználására alkalmas.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna LG 504 lapvibrátoros tömörítő
 
Husqvarna LG 504 lapvibrátoros tömörítő

A Husqvarna LG 504 egy erőteljes, megbízható, reverzibilis lapvibrátoros tömörítő, amely a mély és közepesen mély szemcsés talaj hatékony tömörítésére alkalmas. Ideális alternatívát jelent és kiegészíti a hengereket a szűk helyen történő talajtömörítés során. Ergonomikus és szervizbarát kialakítású, Hatz 1D81Z dízelmotorral rendelkezik.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...