Kő és beton homlokzatburkolatok

Slate Design LiteStone kőfurnér Slate Design Translucent kőfurnér
 
Slate Design kőfurnér burkolatok
2 termék

A Slate Design innovatív kőfurnér termékek természetes kövek különböző rétegeinek szétválasztásával jöttek létre. A termék egyik oldala valódi kő, a hátoldala pedig fekete vagy áttetsző üvegszál erősítéses műgyanta, vagy természetes rost (LiteStone, Translucent). Ennek köszönhetően egy rugalmas, hajlékony, könnyű, valódi kőburkolatot kapunk, mely számos kül- és beltéri felületre felragasztható. A kőfurnér lapok standard 122x61 cm-es lapméretben, vagy akár 210 x 105 cm-es illetve 240 x 120 cm-es extra méretben is megvásárolhatók, vastagságuk kiviteltől függően 0,5-2,0 mm, súlyuk mindössze 0,8-1,7 kg/m². A termék kedvező tulajdonságai miatt könnyen, gyorsan, zaj és pormentesen elvégezhető bármely lakás, üzlet, szálloda igényes felújítása. A 35 féle természetes textúrából szinte bármely enteriőrhöz, homlokzathoz megtalálható az ideális kőfurnér burkolat.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Bradstone Old Town fali dekorlapok
 
Bradstone Old Town fali dekorlapok

A Bradstone Old Town dekorlapok a természetes falburkolat hatását keltik. A különböző magasságú és szélességű termékeket tartalmazó csomagok biztosítják a még természetesebb kialakítást. Színeiben tökéletesen passzol a Bradstone Old Town termékcsalád többi tagjához.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A természetes kövek és a természetes hatású, mesterségesen előállított kövek, valamint az előregyártott beton elemek gyakran alkalmazott homlokzatburkolatok. Az épületek külső védelmét biztosítják az időjárás hatásaival szemben, és szerepet játszanak az építészeti megjelenésben. A természetes anyagok szépségét a változatos színek, minták és textúrák adják. A mesterségesen előállított agglomerátok a természetes kövek megjelenését idézik, és ezen felül mindig azonos minőségben érhetők el. A természetes kövek színválasztéka igen gazdag a bennük előforduló elemek sokfélesége miatt. Az üledékes kőzetek (mészkő, homokkő) könnyen alakítható, fagyálló burkolatok. Szerkezetük alkalmassá teszi őket például hasított, pattintott vagy más formai struktúrák kialakítására. A vulkanikus kőzetek (andezit, bazalt, gránit, riolit) tömörsége jelentős, mechanikai ellenállásuk magas, kopásállóak és fagyállóak. A változatos megjelenésű átalakult kőzetekből (gneisz, kvarcit) gyártott homlokzatburkolatok tartósak, kopásállóak, fagyállóak, savállóak és sóknak is ellenállnak. A homlokzatburkoló kövek rögzítése, a kövek méretétől és vastagságától függően ragasztott és szerelt technológiával is lehetséges. A konzollal szerelt kőburkolatok előnye, hogy növelik a fal hőszigetelő képességét és segítik a szellőzését. Tartós homlokzatképző felületként előregyártott betonlap is alkalmazható. A látszóbeton kéregelemeket szálerősített finombetonból gyártják, akár színezett, festett, csiszolt, homokfúvott, mintanyomatos felületi megmunkálással is. A betonpanelek rögzítése vastagságuktól függően történhet ragasztással, rozsdamentes rögzítő szerelvényekkel vagy függesztő szerkezetre történő erősítéssel. Az átszellőztetett homlokzati rétegrend kialakításával a falszerkezet hőtechnikai és páratechnikai jellemzői javulnak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...