Formosa Exclusive üvegburkolatok
3 termék

Díszítse burkolatait és burkolandó felületeit az egyedi megjelenésű, különleges színhatású és méretű, kimagasló minőségű Exclusive Design üvegburkolatokkal.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
TOGAMA üvegmozaikok

TOGAMA: több, mint mozaik. A spanyol üvegmozaik gyártó jelszava nem üres szólam, hiszen a magas esztétikai értékek mellett a funkciót is figyelembe veszi. A gyönyörű lekerekített élekkel, Európában gyártott minőségi üvegmozaik termékek különféle csúszásmentességű felülettel elérhetőek, így biztonságosan felhasználhatóak akár nyilvános, akár magán uszodaterekben, egyéb vizes helyiségekben. Az 2,5x2,5 cm-es méretű üvegmozaik kockákat a legmodernebb illesztési technológiával rögzítik egymáshoz (pontszerű rögzítés), ezzel segítve a egyszerű, gyors és problémamentes burkolást.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az üvegburkolatok beltéren, egyes esetekben kültéren alkalmazható exkluzív fal- és padlóburkolatok. Lehetnek átlátszó vagy nem átlátszó, színes, festett üvegek, sima, texturált, fényes vagy matt felülettel. Az üveg dekoratív hatása növelhető különböző megvilágítási módokkal is (háttérvilágítás, élvilágítás). Üvegburkolatok családi házakban, lakásokban leggyakrabban konyhákban vagy fürdőszobákban fordulnak elő. Szállodákban, éttermekben, kávézókban, cukrászdákban, üzletekben, bevásárló központokban is gyakran előfordulnak. Az üvegmozaikokat leginkább medencék, falak, oszlopok, főként íves felületekek burkolására alkalmazzák. A hátoldalukon, hálóra kasírozott üvegmozaikok csak száraz, beltéri felületeken használhatók. A színén, papírra kasírozott mozaikszemekkel vizes helyiségek, medencék is burkolhatók. Az üvegcsempék az élek kialakításában és méretükben különböznek a mozaikoktól. Az olvasztásos eljárás esetében az üveg szélei gömbölydeddé olvadnak. Csiszolásos élkialakítás a 45 fokos fazettázás. Az üvegpanel higiénikus, könnyen tisztítható, homogén felület. Ellenáll magas hőmérsékletnek és ütésnek. Az üveg a ragasztáson kívül egyedi rögzítőkkel vagy méretre szabott profillal építhető be. A színt az üveg hátoldalára égetik, mely által a szín tartós, karcálló marad.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...