objectflor

objectflor vinyl burkolatok

Az objectflor Európa egyik piacvezető PVC burkolatgyártója. Magas minőségű és különböző színű, illetve dizájnú burkolatai között találunk LVT design PVC-t, technikai vinyl-t, továbbá speciális gumi padlóburkolatot is, melyek felhasználása igen széleskörű. A gyártó sokoldalúsága abban rejlik, hogy képes kielégíteni a lakossági és a nagy forgalmat bonyolító közületi terek burkolat igényét is. Termékei között kizárólag kiváló minőségű, innovatív megoldásokkal fejlesztett padlóburkolatok találhatók.

Termékcsalád tagjai

objectflor Expona Commercial vinyl burkolatok
 
objectflor Expona Commercial vinyl burkolatok

Az objectflor Expona Commercial kiváló választás lakossági és nem kifejezetten nagy forgalmú közösségi terek burkolása esetén. A termék két méretben érhető el és 80 szín közül lehet választani, mely igen nagy teret biztosít a tervezőknek, megrendelőknek. Az Expona Commercial LVT-t ragasztásos technikával lehet burkolni, álpadlóra nem fektethető. A gyártó tervező csapata kényesen ügyel arra, hogy minden esetben naprakész legyen a márka, így kollekciói között a legújabb trendeknek megfelelő dizájnok is megtalálhatók (pl. Versaille, terrazzo, stb.). Mintakönyvei kiválóan használhatók a logikus felépítésüknek köszönhetően, a termékek beazonosítását QR kód segíti, mely szorosan összekapcsolódik az objectflor saját tervezőfelületével. A tervezőfelület szintén meglepően egyszerűen és jól működik, támogatva a tervezők és végfelhasználók dolgát, elősegítve a könnyű burkolatválasztást.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
objectflor Expona Simplay vinyl burkolatok
 
objectflor Expona Simplay vinyl burkolatok

Az objectflor Expona Simplay kifejezetten nagy forgalmú terek burkolása esetén ajánlott. Műszaki adottságainak köszönhetően kiválóan bírja a mindennapos terhelést. Klikkes megoldással installálható és ragasztást nem igényel, előnye még, hogy álpadlóra is fektethető. A termék fa- és kőhatásban érhető el és 40 szín közül lehet válogatni. A tervező csapat - nyomon követve a legfrissebb trendeket - folyamatosan fejleszti az elérhető dizájnokat, így közületi projektek esetén sem kell nélkülözni a gyártótól megszokott dizájnokat. Mintakönyvei kiválóan használhatók a logikus felépítésüknek köszönhetően, a termékek beazonosítását QR kód segíti, mely szorosan összekapcsolódik az objectflor saját tervezőfelületével. A tervezőfelület szintén meglepően egyszerűen és jól működik, támogatva az építészek és tervezők munkáját, elősegítve a könnyű burkolatválasztást.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
objectflor Expona Clic 19 dB vinyl burkolatok
 
objectflor Expona Clic 19 dB vinyl burkolatok

Az objectflor Expona Clic 19 dB olyan projektek ellátását szolgálja, ahol fontos szempont a padlóburkolat akusztikai teljesítménye. Az objectflor élen jár az akusztikus LVT gyártásban, hiszen LVT-k esetén kifejezetten magas értéknek minősül a 19 dB. A termék fahatásban érhető el és 12 szín közül lehet válogatni. Klikkes kialakításának köszönhetően könnyen installálható. Az elmúlt években egyre nagyobb teret nyer a megfelelő munkahelyi környezet fontossága, annak kialakítása, így irodai környezetben kiemelten fontos a jó akusztikai értékekkel rendelkező burkolat.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...