Beépíthető tűzhelyek, sütők, párolók, főzőlapok, grill-lapok

Teka beépíthető sütők
 
Teka beépíthető sütők

A beépíthető sütőknél a keverőkamrás hűtőrendszer esetében a sütőtérből kiáramló forró levegő a külső hideg levegővel keveredik, a készülékházon található ventillátornak köszönhetően. Ennek következtében jelentősen csökken a sütőből kiáramló pára hőmérséklete.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
CLC 855 GM beépíthető őrlőműves kávéfőző
 
Teka beépíthető kompakt készülékek

A Teka kompakt készülékek között megtalálhatóak a sütők, mikrohullámú sütők, kombi sütő + gázpároló, beépíthető- kávéfőző és tányérmelegítő.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Teka beépíthető főzőlapok
 
Teka beépíthető főzőlapok

A különleges geometriai formájú főzőlapok területén, legyen szó akár indukciós, akár pedig üvegkerámia főzőlapokról, a Teka rendelkezik a legszélesebb és legvonzóbb termékkínálattal a piacon. Szintén széles palettát kínál a hosszanti kialakítású főzőlapokból is, melyek értékes munkafelületet, kényelmesebb főzési pozíciót és a páraleszívó hatásfokának növekedését biztosítják.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A konyhákban az ételkészítéshez leggyakrabban alkalmazott készülékek a tűzhelyek, főzőlapok és sütők. A háztartási tűzhelyek energiaellátása villamos árammal vagy gázzal történik. Az elektromos és üvegkerámia főzőlapok biztonságos működésűek és tisztántartásuk egyszerű, míg a gáz főzőlapok finomabb hőmérséklet szabályozásra alkalmasak. Az indukciós készülékek a főzőlapra helyezett edényben fejlesztik a hőt a főzőlap átmelegedése nélkül. Kedvező tulajdonságaik közé tartozik, hogy gyorsan melegítenek, energiatakarékosan és biztonságosan üzemeltethetőek, könnyen tisztántarthatóak. A korszerű sütők számos sütőfunkcióval, ujjlenyomatmentes felülettel, időzítési lehetőséggel, gyerekzárral, könnyen tisztítható sütőtérrel, elektromos és gázos kivitelben egyaránt rendelkezésre állnak. A sütő-párolók külön sütésre és párolásra, illetve a két funkció egyidejű alkalmazására is lehetőséget adó berendezések. A grillsütők a nagy felületen leadott magas hőmérséklettel működnek. Az önálló főzőlapok konyhapultba, a sütők konyhaszekrénybe építhetők.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...