proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Teka Magyarország Zrt. frissített tartalommal szerepel a katalógusban


2014. január 31.

Teka konyhatechnikai termékek a kínálatban

A Teka Magyarország Zrt. frissített tartalommal szerepel a ProIDEA katalógusban. A MOFÉM és Teka csaptelepek, zuhanyok és ipari szerelvények mellett most  a Teka konyhatechnikai termékek is bekerültek a termékválasztékba.

Sütők - a főzés szenvedélye
Főzni sokféleképpen lehet, talán annyiszor ahány olyan ember akad, aki hajlandó felvenni a kötényt és összepiszkítani a kezét. Számos szakácskönyv, praktika és titok száll szülőkről gyerekekre. A Teka ebben a szakértelemben fontos szerepet játszik. Szeretné megtudni mi a Teka sütők titka? Nézze meg teljes kínálatukat és keresse meg az Ön igényeinek megfelelő sütőt.Teka Hydroclean - tiszta sütő 24 perc alatt
A Hydroclean® ökológiai tisztító rendszerrel a Teka forradalmasítja a háztartásokat. A Hydroclean® rendszer egy olyan innovatív technológia, melyet a sütőtér és a tepsik bevonatánál alkalmaznak. Segítségével a sütés közben keletkezett szennyeződés leválik a felületről. A Hydroclean® rendszert a HL széria 5 sütőjénél alkalmazzák.
 

Mikrohullámú sütők
Teka kerámia bevonat: tisztább, egyenletesebb melegítés és hosszabb élettartam.
A Teka vezető szerepet tölt be a függőlegesen "toronyként" (egy kamraszekrénybe a készülékek egymás fölé építve) beépíthető sütő és mikrohullámú sütő beépítése tekintetében mind a HL és a HE sorozatban. A kifogástalan elegáns dizájn - mely elnyerte a DELTA ADI- FAD vállalat dizájn díját - és a tökéletes tulajdonságok érdekes megoldásként szolgálnak a konyhai környezetben.
A tökéletes kombináció
Az összes rozsdamentes acél kiegészítő ugyanolyan tónusban, színben és ujjlenyomat mentes kivitelben készül (az ujjlenyomat kevésbé látszik meg rajta) ahogy a többi Teka konyhai készülékek többsége is.
A fentieknek köszönhetően megvalósul a tökéletes beépítési összhang a sütők és a mikrohullámú sütők között.
 

Főzőlapok - formát ad konyhájának
A különleges geometriai formájú főzőlapok területén, legyen szó akár indukciós, akár pedig üvegkerámia főzőlapokról, a Teka rendelkezik a legszélesebb és legvonzóbb termékkínálattal a piacon. Szintén széles palettát kínál a hosszanti kialakítású főzőlapokból is, melyek értékes munkafelületet, kényelmesebb főzési pozíciót és a páraleszívó hatásfokának növekedését biztosítják.
 

Páraelszívók - tiszta csend pára nélkül
A Teka páraelszívóknak köszönhetően a készülő ételek zavaró párája és szaga már a múlté. Finomabbnál finomabb ételeket készíthetünk anélkül, hogy a szagok miatt aggódnánk. Felejtse el a régi elszívókat, melyek megtörik a konyha harmóniáját! A Teka páraelszívók tökéletesen illeszkednek korunk konyháihoz. A korszerű kialakítású motoroknak köszönhetően szortimentünk minden modellje sokkal csendesebben működik.
 
A Teka páraelszívókon mind a sziget, mind a fali változatban programozható az elszívási idő, vannak olyan típusok amelyek emlékeztetnek a szűrők tisztítására és megvilágítja a főzési felületet is.

Hűtők - hűtés optimalizálás a nagyobb energiatakarékosság érdekében
A Teka hűtők belső része és ajtaja egy speciális eljárással készült. Ez az antibakteriális réteg ezüst ionokból készült, mely megakadályozza a baktériumok és a mikroorganizmusok elszaporodását a hűtő belsejében.
Ennek a rendszernek köszönhetően az ételek sokáig frissek maradnak és elkerülhető a fertőzések megjelenése, mint pl. a szalmonella.
A Teka hűtők 100%-ban CFC mentesek és megfelelnek a nemzetközi szabványoknak. A Teka környezettudatosságát jelöli az is, hogy minden modell A+ energiaosztályú, mely jelentős energia megtakarítást és halk működést eredményez.
 

Mosogatógépek
Szinte hangtalan mosogatógépek: zajszint 49 dBA
A Teka mosogatógépek új generációja a fejlesztéseknek köszönhetően gondoskodik az optimális mosási eredményekről.
 

A Teka konyhatechnikai termékekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Teka Magyarország Zrt. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9201 Mosonmagyaróvár, Terv u. 92. Pf.: 60
Telefon: +36 96 574 500
Fax: +36 96 574 501
E-mail:
Web: www.mofem.hu
Web: http://www.tekaindustrial.com/hu
   
   
   
   
   
   
A Teka Magyarország Zrt.-t 1900-ban alapították Mosonmagyaróváron, ma Magyarország vezető fémszerelvény gyártója. A MOFÉM 1994-óta a nemzetközileg elismert TEKA csoport tagja, mely 90 leányvállalatot, 34 gyárat üzemeltet világszerte és több mint 60 országban forgalmazza termékeit.
A csaptelepek mellett meg kell említeni a MOFÉM további jelentős termékcsoportjait, melyek a golyóscsapoktól a gázpalack szelepekig öleli fel az épület és ipari szerelvények széles skáláját. Külön kiemelve az új Flexum gömbcsap családot, mely a Magyar Termék Nagydíj Díjazottja, illetve új fejlesztésű termosztátos radiátorszelepeiket, melyek a nagymértékű energia megtakarítás mellett a panelfűtés korszerűsítésekhez ajánlanak korszerű és költségtakarékos megoldást.
Márkanevek: Teka, MOFÉM
Kulcsszavak:  Teka  páraelszívó  hűtő  mosogatógép  mikrohullámú  sütő  főzőlap  hydroclean  konyhatechnika