DiaSafe

DiaSafe® kollektiv védelemként szolgáló korlátrendszerek

A DiaSafe® korlátrendszerek a magasban tartózkodók kollektív védelmét szolgálják. Ezek a kollektív védelemként szolgáló termékek olyan leterheléssel rögzített, modul elemekből álló biztonsági szegélyrendszerek, amely a tetőrétegek áttörése nélkül beépíthetőek.

Termékcsalád tagjai

DiaSafe® Guard Straight biztonsági korlátrendszer DiaSafe® Guard Bent biztonsági korlátrendszer DiaSafe® Guard Foldable biztonsági korlátrendszer
 
DiaSafe® Guard biztonsági korlátrendszer
3 termék

A 'DRS+DS Guard'!C3 Guard egy alumíniumból készült biztonsági korlátrendszer, mely kiváló a munkaterületek, menekülő és szervizutak kollektív leesés elleni védelem biztosítására, az EN ISO 14122-3 és az EN 13374 szabvány alapján tanúsítva, 15/10°-os hajlásszögű tetőknél (kivéve az EN 13374 szabványnak megfelelő DiaSafe Guard Straight esetén, mert ennél a terméknél max. 10 fokos lehet a tető hajlásszöge). A leterheléses technológia beépítése gyors és egyszerű a tetőréteg áttörése nélkül és bármikor áthelyezhető. A DiaSafe® Guard korlátrendszerek egyaránt telepíthetőek egyenes és fordított rétegrendű lapostetőkre is, bármilyen szerkezeti építőanyagra (beton, acél, fa stb.) és bármilyen vízszigetelő anyagra (bitumen, PVC, EPDM stb.). Speciális kiegészítő elemei (kapu, fali csatlakozó, sarokelem) által egyedi igények és tetőalaprajzok is megvalósíthatók. Sós páratartalmú környezetben is kiválóan alkalmazható.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
DRS Light modulelemekből álló teraszszegélyező rendszer DRS Standard modulelemekből álló teraszszegélyező rendszer
 
DRS modulelemekből álló teraszszegélyező rendszer
2 termék

A DRS korlátrendszer egy tűzihorganyzott, leterheléssel rögzített, modul elemekből álló terasszegélyező rendszer, amely a tetőrétegek áttörése nélkül alkalmas a különböző tetőfelületek, közösségi tetőterek elválasztására. Egyedi igények szerint is változtatható, variálható.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...