DiaSafe

DiaSafe® Guard biztonsági korlátrendszer

A 'DRS+DS Guard'!C3 Guard egy alumíniumból készült biztonsági korlátrendszer, mely kiváló a munkaterületek, menekülő és szervizutak kollektív leesés elleni védelem biztosítására, az EN ISO 14122-3 és az EN 13374 szabvány alapján tanúsítva, 15/10°-os hajlásszögű tetőknél (kivéve az EN 13374 szabványnak megfelelő DiaSafe Guard Straight esetén, mert ennél a terméknél max. 10 fokos lehet a tető hajlásszöge). A leterheléses technológia beépítése gyors és egyszerű a tetőréteg áttörése nélkül és bármikor áthelyezhető. A DiaSafe® Guard korlátrendszerek egyaránt telepíthetőek egyenes és fordított rétegrendű lapostetőkre is, bármilyen szerkezeti építőanyagra (beton, acél, fa stb.) és bármilyen vízszigetelő anyagra (bitumen, PVC, EPDM stb.). Speciális kiegészítő elemei (kapu, fali csatlakozó, sarokelem) által egyedi igények és tetőalaprajzok is megvalósíthatók. Sós páratartalmú környezetben is kiválóan alkalmazható.

Termékcsalád tagjai

DiaSafe® Guard Straight biztonsági korlátrendszer
 
DiaSafe® Guard Straight biztonsági korlátrendszer

A DiaSafe® Guard Straight egy biztonsági korlátrendszer alumíniumból, mely az EN ISO 14122-3 és az EN 13374 szabvány alapján tanúsítva, a tetőszigetelés áttörése nélkül biztosítja lapostetőkön a kollektív leesés elleni védelmet. A korlátrendszer legegyszerűbb tagjaként, azoknak előnyös, akik gyors és egyszerű megoldással akarják megoldani a tetőn való tartózkodást.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
DiaSafe® Guard Bent biztonsági korlátrendszer
 
DiaSafe® Guard Bent biztonsági korlátrendszer

A DiaSafe® Guard Bent (EN ISO 14122-3 szabvány alapján tanúsított) biztonsági korlátrendszer oszlopai a függőleges síkhoz képest 30°-kal meg vannak döntve, így az épületen kívülről kevésbé látható és távolságot képez az attika szélétől. A kollektív leesés elleni védelemként szolgáló korlátrendszer a tetőszigetelés áttörése nélküli alkalmazható lapostetőkön.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
DiaSafe® Guard Foldable biztonsági korlátrendszer
 
DiaSafe® Guard Foldable biztonsági korlátrendszer

A DiaSafe® Guard Foldable biztonsági korlátrendszer oszlopait lehajtva láthatatlan lesz. A EN ISO 14122-3 szabvány alapján tanúsított kollektív leesés elleni védelem a tetőszigetelés áttörése nélkül alkalmazható lapostetőkön.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...