Termékcsalád:  VMZINC® tetőfedő rendszerek
VM Building Solutions Hungary Kft.

VMZINC® tetőfedő rendszerek tartozékai

Szellőző elemek, falszegélyek, tetőgerinc elemek, ólomszegélyek. A VMZINC számos kiegészítőt kínál mindenféle horganytető utómunkálataihoz és vízhatlanságához. De kaphatók tartozékok cserép- vagy palatetőhöz is. A méretre szabott elemek felhasználása megkönnyíti a felhelyezést.

Termékcsalád tagjai

VMZINC tetőszellőző elemek horganylemez-fedéshez
 
VMZINC® tetőszellőző elemek horganylemez-fedéshez

A tetőfedési aljzati szellőztető rendszer alkalmazásával biztosítható a tető megfelelő szellőztetése és ezzel együtt tartóssága. A rosszul szellőző tető kondenzációs jelenséget és vízpáraképződést idéz elő, mely károsítja a tetőszerkezet faanyagát és korrodálja a fém tetőborítást.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
VMZINC tetőszellőző elemek palatető-fedéshez
 
VMZINC® tetőszellőző elemek palatető-fedéshez

A palafedés szegélyelemeinek és szellőzőelemeinek igényes kivitelezésére a VMZINC kiváló minőségű termékek széles skáláját kínálja. A natúr horganyból készült elemek a hagyományos, az ANTHRA-ZINC-ből készült elemek pedig a diszkrét, a pala színével jól harmonizáló szegélyezést biztosítják. A VMZINC palafedéshez készült kiegészítő elemei az épület elegáns, esztétikus megjelenését emelik.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
VMZINC kiegészítők cserépfedéshez
 
VMZINC® kiegészítők cserépfedéshez

A VMZINC kiegészítő elemek univerzális megoldást kínálnak a tető különböző illesztéseihez. Hagyományos anyagból történő előállításuknak köszönhetően mindenféle tetőcseréphez alkalmazhatóak, és egyetlen művelettel megoldható a fal és a csempék közötti szigetelés. Szárazon való felszerelésükkel hatékonyabb és tisztább munka végezhető az építkezéseken.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...