proidea.hu online termékinformációs katalógus

Zsírfogó és homokfogó berendezések a B&K-tól


2016. november 09.

A nagykonyhai lefolyóvezetékek nélkülözhetetlen és HACCP szerint is kötelező eszközei

A konyhai zsírfogó és homokfogó berendezés egy olyan eszköz, amely a fáziselválasztás során (folyadékok és szilárd szennyeződések fajsúly különbsége alapján) szétválasztja a konyhai szennyvizet és a benne található szennyeződéseket. A könnyebb zsírok és olajok a felszínen maradnak, míg a nehezebb darabos szennyeződések a tároló tartály alján, iszap formájában ülepednek le.

Ezekkel a tényekkel nyilván minden élelmezés vezető, nagykonyha üzemeltető tisztában van, és egyetért a zsírfogók használatának fontosságával. Ennek apropóján a B&K Kft. nagykonyhák számára kialakított kínálatában is megjelentek a konyhai lefolyóvezetékek nélkülözhetetlen és HACCP szerint is kötelező eszközei.

A zsírfogó tartály anyaga és mérete is eltérő lehet, ezeket a paramétereket a felhasználási terület határozza meg. A B&K Kft. rozsdamentes acél (EMAX5100 és EMAX5200) és polipropilén (BKH6130211) anyagokból gyártott termékeket is forgalmaz.
A nagykonyhai zsír- és homokfogó berendezések műszaki paramétereiért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a B&K Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: +36 29 413 553
Fax: +36 29 413 535
E-mail:
Web: http://www.bandk.hu
Web: http://www.nyilvanoswc.eu
Varga Gábor Zoltán
marketing manager +36 30 385 9971
   
   
   
   
A B&K Kft. 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű épületgépészeti, higiéniai termékeket gyártson és forgalmazzon az építőipar és az élelmiszeripar számára. A cég termékstruktúráját úgy alakította ki és formálja ma is, hogy partnerei számára biztosítani tudjon mindent ami a közösségi mosdókba kell, ami az élelmiszeripari, vendéglátói, kórházi higiéniához szükséges. A B&K Kft. 1996-tól rendelkezik ISO 9001 minőség tanúsítással, folyamataikat figyelve fejlesztik szervezetüket, technológiáikat, termékeiket és képezik kollégáikat.
További hírek a Zsírleválasztók termékkategóriában
További hírek a Nagykonyhai berendezések termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  b&k  zsírfogó  zsírleválasztó  zsírleválasztás  homokfogó  nagykonyhai  berendezés  lefolyó  haccp  konyhai  szennyvíz  zsírok  olajok  homok