Új, divatos színekben rendelhető Zehnder szobai és fürdőszobai radiátorok

Új, divatos színekben rendelhető Zehnder szobai és fürdőszobai radiátorok

Lakóterekhez tökéletesen integrálható öt modern Zehnder-színvilág

A színek személyiségünk kifejeződései. A színek lehetővé teszik, hogy megteremtsük az ideális egyéni teret. A Zehnder felismerte ezeket az új elvárásokat és igényeket és reagált rájuk.

A Zehnder új színrendszere lehetőséget kínál arra, hogy a radiátorok tökéletesen integrálhatóak legyenek a lakó- és fürdőszobai terekbe. A koncepciót azzal tették igazán különlegessé, hogy annak kidolgozása során a neves színstratégiai tanácsadó, Juliette Baumgartner szakértelmére támaszkodtak. Az elképzeléshez hat terület – építészet, belsőépítészet, fürdőszobák, lakóterek, felületek és anyagok – hosszú távú trendjeit vizsgálták meg, amely egy jövőbemutató színpalettában csúcsosodott ki. Ezekből a szín- és életmód trendekből öt Zehnder-színvilág alakult ki, amely bár modern, divathóbortnak egyáltalán nem nevezhető.

Szentély

Az otthon, mint a pihenés, a lazítás és a visszavonulás helye

Az otthon a pihenés és a nyugalom helye. A durva és csiszolt felületek, a vegyes mázak és a természetes anyagok valódi szentélyeket teremtenek. Az otthonos, pihenésre tökéletesen alkalmas környezetet a természetes törtfehér, a világosbarna és a szürke tónusok teremtik meg. Az olyan csiszolt fémek, mint a sárgaréz, a fával összhangban modern kontrasztot alkotnak. A kerekített formák és a puha textúrák enyhítik a bezártság érzetét.

Megújult Zehnder színvilág - Szentély
Megújult Zehnder színvilág - Szentély

Misztikus Otthon

Egy saját hely az egyéni szokások és a jóllét kiteljesedéséhez

A durva, természetes felületek kontrasztban állnak a kifinomult kialakításokkal. A csiszolt kőfelületekkel kevert durva betontextúrák több érzékszervi élményt nyújtanak. A fekete és sötétszürke árnyalatok, a grafit és a taupe jelentik a misztikus otthon kulcsát. A monokróm szobákat sötétkék tónusok és csiszolt fém hangsúlyozza. A visszafogott színpaletta nyugodt teret biztosít a személyes életmód és a wellness számára.

Megújult Zehnder színvilág - Misztikus Otthon
Megújult Zehnder színvilág - Misztikus Otthon

Neo Green

A természetes környezet iránti vágyunk megtestesülése

A zöld tónusok egyensúlyt teremtenek. A falak és a padló, de a textíliák és a dekoráció is a zöld árnyalataiban pompázik. A lágy, finom menta vagy a benzinszínű grafit a természetes környezet iránti vágyunkat tükrözi. A nyers, világosbarna és szürke árnyalatok harmóniát és nyugalmat sugároznak.

Megújult Zehnder színvilág - Neo Green
Megújult Zehnder színvilág - Neo Green

Földanya 

A terrakotta, mint a meleg és földszínű megjelenés szimbóluma

A terrakotta anyagként és színként is hozzájárul a földszínű és meleg megjelenéshez. A terrakotta erősen pigmentált minősége és a mélyen telített, de napfénytől kifakult színek természetes és kifinomult megjelenést eredményeznek. A pamutfehér, az okkersárga, a téglavörös és a barna árnyalatai földszínű színpalettát alkotnak. A terrakotta élőhelyünket, a földet és a megóvására irányuló határozott vágyunkat szimbolizálja.

Megújult Zehnder színvilág - Földanya
Megújult Zehnder színvilág - Földanya

Mono Material beton

A tér folytonossága – durva, tökéletesen illeszkedő, kifejező

Mindössze egy anyag használatával folytonos, egységes megjelenést és csendes teret teremthetünk – vizuális zajoktól mentesen. A nyers beton a belső térből a külső térbe áramlik, folyamatosságot adva a térnek. A különc narancssárga és a természetes barna tónusok modern kontrasztot alkotnak. A csiszolt fémből készült otthoni kiegészítőkkel tökéletesen kombinálható.

Megújult Zehnder színvilág - Mono Material beton
Megújult Zehnder színvilág - Beton
A hírben szereplő termékek
Zehnder Charleston szobai fűtőtest Zehnder Terraline padlókonvektorok
 
Zehnder szobai fűtőtestek
2 termék

A Zehnder szobai radiátorok elemes szerkezetűek. Meghatározó jellemzőjük karcsú, filigrán szerkezetük: légies megjelenés a szoba könnyed és nagyvonalú stílusáért. És a különleges megoldásokra ugyanúgy megfelelő, mint a méretre gyártott radiátorok, legyen az ívelt ,hullámos, szögletes, ferdére szabott vagy akár lépcsőkorlátot helyettesítő vagy mint esztétikus térelválasztó. Nem létezik lehetetlen. A modellek fantasztikus sokoldalúsága bármit lehetővé tesz.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Zehnder Virando fürdőszobai fűtőtest Zehnder Kazeane fürdőszobai fűtőtest Zehnder Metropolitan Spa/Bar fürdőszobai fűtőtest Zehnder Subway fürdőszobai fűtőtest
 
Zehnder fürdőszobai fűtőtestek
4 termék

A fűtés a Zehndernél nem csak formatervezett radiátorokat jelent.
Náluk a radiátorokon kívül számos fűtési megoldást talál a mennyezeti sugárzó fűtőpanelektől a szellőztető berendezéssel egybeépített hőszivattyúkig. A Zehnder már több mint 80 éve gyárt radiátorokat és az első volt az acél csőradiátorok gyártásában, amelyek a Charleston nevet viselik. A fürdőszobai termékkínálat bármilyen designban elérhető a klasszikustól a modernig. A termékek színe alapesetben hófehér (RAL 9016), de megrendelhetőek a RAL skála 50 színének bármelyikében, kiemelnénk a minőségi krómozást amelyik egyik fő erőssége a Zehnder fürdőszobai radiátorainak.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Radiátorok és falszegélyfűtések
Radiátorok és falszegélyfűtések
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...