proidea.hu online termékinformációs katalógus

Illesztési segédlet a Zambelli Mester csapadékvíz-elvezetési rendszer csatornáin


2019. március 22.

A kivitelezők számára jelentős könnyebbséget jelent a szerelésben

A Mester-rendszer csatornáihoz újonnan kifejlesztett, praktikus illesztési segédlet, melyet a felhasználók a már bevált Mester-szegletről ismernek, a kivitelezők számára jelentős könnyebbséget jelent a szerelésben. A segédlet egy 1,5 cm hosszú bemetszést jelent a csatorna mindkét végén, és az a funkciója, hogy a csatornát a csatornával, illetve a csatornát a szeglettel könnyebben össze lehessen illeszteni, vagy a toldóelem vulcnitoldó rúdját könnyebben be lehessen csúsztatni a csatorna vulcnijába. A DIN szabvány szerint optimalizált vulcnikkal ellátott csatornáknak és a praktikus illesztési segédletnek köszönhetően az alkotóelemek összeillesztése mostantól sokkal könnyebben elvégezhető. Ez óriási előnyt jelent az idő- és munkaráfordítás tekintetében, hiszen a hosszú csatornák szerelésénél már nincs szükség a vulcni körülményes behajlítására.

Illesztési segédlet a Zambelli Mester csapadékvíz-elvezetési rendszer csatornáin

Illesztési segédlet a Zambelli Mester csapadékvíz-elvezetési rendszer csatornáin

Ennél a termékoptimalizálásnál is az "Ich mach's einfach" ("Egyszerűen csinálom") Zambelli-elv volt a meghatározó. Olyan, a hagyományos kézművesek által célszerűen kialakított csapadékvíz-elvezetési termékekről van szó, melyek a sorozatgyártásra kiérlelt alkotóelemként megkönnyítik a kivitelezők mindennapi munkáját.

A Zambelli Mester csapadékvíz-elvezetési rendszer letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Zambelli COLORFERR Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-7045 Györköny, 0198/1 hrsz.
Telefon: +36 75 552 400
Fax: +36 75 552 411
E-mail:
Web: http://www.zambelli.hu
Web: http://www.colorferr.hu
Vas Róbert
Kereskedelmi igazgató +36 75 552 413, +36 30 337 6149
   
   
   
   
A Zambelli neve több, mint 50 éve egyet jelent a legmagasabb színvonalú fémfeldolgozással. Csapadékvíz-elvezetési termékeket, polcrendszereket és fém tetőrendszereket gyártanak, melyeket az egész világon értékesítenek. Német üzemeik vezető szerepet töltenek be a Zambelli csoporton belül a termék- és gyártási megoldások kifejlesztésében, illetve az egyedi gyártásban.
Márkanevek: COLORFERR, Mester
További hírek az Ereszcsatornák termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Zambelli  mester-rendszer  csatorna  illesztési  segédlet  ereszcsatorna  csapadékvíz  elvezetés  bádogozás  vulcni