proidea.hu online termékinformációs katalógus

Zambelli csapadékvíz-elvezetési termékújítások


2018. augusztus 30.

A 3 pontos rögzítés továbbfejlesztése, modern vízgyűjtő üst, új hegesztési varrat a betorkolónál

A minőség a Zambellinél számos részletet foglal magában. Ezért termékfejlesztő részlegük folyamatosan javításokkal áll elő. Apróságok, gyakran nem feltűnőek, sőt, néha láthatatlanok, de az összes ilyen apróság egyetlen célt szolgál: segítségükkel Ön mindig megbízhat a Zambelli csapadékvíz-elvezetési termékeinek élenjáró minőségében.

Modern vízgyűjtő üstök Bauhaus stílusban
  • Letisztult kontúrok: a puritán formavilág a Bauhaus stílushoz nyúl vissza.
  • Fal felőli kifolyó: közvetlenül csatlakoztatható a lefolyócsőhöz.
  • Időtlen anyagok: válasszon a vörösréz, horgany, VM horgany kvarc® és VM horgany Antra® anyagok közül.
Vízgyűjtő üst 3 pontos illesztéssel
  • Szerszám nélküli szerelés: a vízgyűjtő üstöket és a könyököket a 3 pontos rögzítésnek köszönhetően egyszerűen össze lehet kötni egymással. Drótozás vagy szegecselés nélkül. Kibővítették a 3 pontos rögzítéssel kapható termékeik választékát. A következő termékeket rögzítőfüllel látták el: 60°, 72°, és újdonságként a 40°, illetve 85°-os Mester-könyök, és a Mester lábazati elem.
  • Jelentős időmegtakarítás: a 3 pontos rögzítés néhány kézmozdulatra csökkenti a szerelési munkálatokat.
  • Egyszerű kezelés: a könyök a végleges rögzítésig mozgatható marad, és szükség esetén le lehet szerelni.
Újratervezett Zambelli Mester betorkoló
  • Tökéletesített külső megjelenés: mostantól a Mester betorkoló tovább javított hátoldali hegesztési varrattal rendelkezik. A minimális varrat még kevésbé látható.
  • Megnövelt szilárdság: mostantól WIG-hegesztéses eljárást alkalmaznak termékeik előállításánál. Az eljárás növeli a Mester betorkoló hátoldalán található varrat szakítószilárdságát. Ez optikai és minőségi szempontból is javulást jelent.
  • Egyszerű kezelés: a 3 pontos rögzítésnek köszönhetően betorkolókat drótozás vagy szegecselés nélkül lehet rögzíteni a könyökhöz vagy a lábazati elemhez, ennek köszönhetően a hátoldali lyuk feleslegessé vált.
Zambelli termék újítások
A 3 pontos rögzítés továbbfejlesztése, modern vízgyűjtő üst, új hegesztési varrat a betorkolónál.


A Zambelli csapadékvíz-elvezetési rendszerek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni a Zambelli COLORFERR Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-7045 Györköny, 0198/1 hrsz.
Telefon: +36 75 552 400
Fax: +36 75 552 411
E-mail:
Web: http://www.zambelli.hu
Web: http://www.colorferr.hu
Vas Róbert
Kereskedelmi igazgató +36 75 552 413, +36 30 337 6149
   
   
   
   
A Zambelli neve több, mint 50 éve egyet jelent a legmagasabb színvonalú fémfeldolgozással. Csapadékvíz-elvezetési termékeket, polcrendszereket és fém tetőrendszereket gyártanak, melyeket az egész világon értékesítenek. Német üzemeik vezető szerepet töltenek be a Zambelli csoporton belül a termék- és gyártási megoldások kifejlesztésében, illetve az egyedi gyártásban.
Márkanevek: COLORFERR, Mester
További hírek az Ereszcsatornák termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Zambelli  Colorferr  csapadékvíz  elvezetés  esőcsatorna  ereszcsatorna  Mester-rendszer  esővíz  elvezetés