Új Ytong áthidalók

Új Ytong áthidalók

A korábbi Ptá és Peá áthidalók elnevezése és méretrendje is megváltozott

Az innovációs termékfejlesztés és gyártásoptimalizálás eredményeként megújult, valamint egyszerűsödött a Xella Magyarország által gyártott áthidalók rendszere.

Teherhordó áthidalók (PSF)
A korábban Ptá néven ismert teherhordó áthidalók elnevezése és méretrendje teljes mértékben megváltozott. Ezen előregyártott vasalt áthidalók alkalmazhatók teherhordó falazatok nyílásáthidalására. A minimális vállövi felfekvés 200 mm. Az áthidalás az elem fölé kialakított nyomott övvel válik teherbíróvá. A nyomott öv kialakításhoz egy egész sort (200 mm) kell fölé falazni az áthidaló teljes hosszában. Az elemek közötti állóhézagok habarcskitöltéssel csatlakoznak sima és nút-féderes falazóelemek esetén egyaránt. Az áthidalók hossza méretre vágható, de a keresztmetszetük nem csökkenthető. Lambda érték 0,16 W/mK.
Teherhordó áthidalók (PSF)
Teherhordó áthidalók (PSF)
Teherhordó áthidalók (PSF) műszaki adatok
Teherhordó áthidalók (PSF) műszaki adatok


Válaszfal áthidalók (PSN)
A korábban Peá néven ismert nem teherhordó áthidalók elnevezése és méretrendje teljes mértékben megváltozott. Az új áthidalókat kifejezetten a meghatározó 100 mm széles válaszfalak nyílásáthidalására ajánlják. Az Ytong válaszfal áthidaló családi házak, társasházak, irodaházak, ipari és közösségi épületek 100 mm vastag válaszfalaiban elhelyezett nyílásainak kivitelezésére alkalmas. Az áthidaló szélessége 100 mm, magassága 250 mm és kétféle hosszúságú (1250 és 2500 mm). Hossz mérete a beépítési helynek megfelelően levágható. A PSN áthidalók felfekvési hossza 100-100 mm.
Elemmagas áthidalók (PSN)
Elemmagas áthidalók (PSN)
Elemmagas áthidalók (PSN) műszaki adatok
Elemmagas áthidalók (PSN) műszaki adatok

A hírben szereplő termékek

Ytong teherhordó áthidalók (PSF)
 
Ytong teherhordó áthidalók - PSF

Előre gyártott vasalt áthidaló falazatok nyílásainak áthidalására. A minimális vállövi felfekvés 200 mm. Az áthidalás az elem fölé kialakított nyomott övvel válik teherbíróvá. A nyomott öv kialakításhoz egy egész sort (200 mm) kell fölé falazni, az áthidaló teljes hosszában. Az elemek közötti állóhézagok habarcskitöltéssel csatlakoznak sima és nút-féderes falazóelemek esetén egyaránt. Az áthidalók hossza méretre vágható, de a keresztmetszete nem csökkenthető. Lambda érték 0,16 W/mK.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ytong válaszfal áthidaló (PSN)
 
Ytong válaszfal áthidaló - PSN

Az Ytong válaszfal áthidalók családi házak, társasházak, irodaházak, ipari és közösségi épületek 100 mm vastag válaszfalaiban elhelyezett nyílások áthidalásához ajánlott. Az áthidaló szélessége 100 mm, magassága 250 mm, kétféle hosszban (1250 és 2500 mm) rendelhető. Hossz mérete a beépítési helynek megfelelően levágható. A PSN áthidalók felfekvési hossza 100-100 mm.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Födémszerkezetek, nyílásáthidalók
Födémszerkezetek, nyílásáthidalók
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...