WTC-OB 45 olajtüzelésű kondenzációs kazán a Weishaupt-tól

Ideális eszköz az olajtüzelésű fűtési rendszerek korszerűsítéséhez, jelenleg 45 kW-ig

A padlón álló WTC-OB olajtüzelésű kondenzációs kazáncsalád folyamatosan bővül. Az új WTC-OB 45 típus két égőfokozatban 35 és 45 kW teljesítményt ér el. Ezen rendszer sikere érthetővé teszi, hogy az olajtüzelésű kondenzációs technika a korábbiakhoz hasonlóan ma is meghatározó részét képezi az energia-technikának és ez még hosszú ideig így is marad.

Ez a rendszer a legjobb megoldás mindenekelőtt akkor, ha a meglévő olajtüzelésű fűtési rendszereket áttekinthető és elfogadható ráfordítással a legkorszerűbb szintre kell hozni. A megbízható purflam®-égő a kénben szegény fűtőolajat használja fel hőtermelésre. Emellett a standard minőségű max. 1000 ppm kénhányadtartalmú fűtőolaj használata is megengedett. A max. 10% bio-hányadot tartalmazó fűtőolajjal is üzemeltethető. (DIN 51603-6 EL-A Bio 10). A tartályból és a vezetékekből álló meglévő infrastruktúra tehát továbbra is megmaradhat. A kiváló hatékonyságú alumínium-szilícium hőcserélő korrózióálló, rendkívül jó hővezető képességgel rendelkezik és 105%-os (Hj), illetve 99,1%-os (Hs) szabványos hatásfokot tesz lehetővé.

A WTC-OB kazán jól ismert előnyei - komplett felszereltség, innovatív érzékelőrendszer, rugalmas szabályozási rendszer a teljes, széles szabályozhatósági tartományban, minden teljesítményosztályhoz - ennél a teljesítményfokozatnál is megvannak. Az üzembe helyezés a szériakivitel szabályzástechnikának köszönhetően egyszerűen és gyorsan elvégezhető az üzembe helyező asszisztens segítségével.

Röviden: olyan fűtési rendszer, amely nemcsak az üzemeltetőnek, hanem a fűtéstechnikai szakembernek is örömet okoz.
A WTC-OB 45 típusú olajtüzelésű kazánnal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Weishaupt Hőtechnikai Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...