proidea.hu online termékinformációs katalógus

WTC-OB 45 olajtüzelésű kondenzációs kazán a Weishaupt-tól


2014. július 02.

Ideális eszköz az olajtüzelésű fűtési rendszerek korszerűsítéséhez, jelenleg 45 kW-ig

A padlón álló WTC-OB olajtüzelésű kondenzációs kazáncsalád folyamatosan bővül. Az új WTC-OB 45 típus két égőfokozatban 35 és 45 kW teljesítményt ér el. Ezen rendszer sikere érthetővé teszi, hogy az olajtüzelésű kondenzációs technika a korábbiakhoz hasonlóan ma is meghatározó részét képezi az energia-technikának és ez még hosszú ideig így is marad.

Ez a rendszer a legjobb megoldás mindenekelőtt akkor, ha a meglévő olajtüzelésű fűtési rendszereket áttekinthető és elfogadható ráfordítással a legkorszerűbb szintre kell hozni. A megbízható purflam®-égő a kénben szegény fűtőolajat használja fel hőtermelésre. Emellett a standard minőségű max. 1000 ppm kénhányadtartalmú fűtőolaj használata is megengedett. A max. 10% bio-hányadot tartalmazó fűtőolajjal is üzemeltethető. (DIN 51603-6 EL-A Bio 10). A tartályból és a vezetékekből álló meglévő infrastruktúra tehát továbbra is megmaradhat. A kiváló hatékonyságú alumínium-szilícium hőcserélő korrózióálló, rendkívül jó hővezető képességgel rendelkezik és 105%-os (Hj), illetve 99,1%-os (Hs) szabványos hatásfokot tesz lehetővé.

A WTC-OB kazán jól ismert előnyei - komplett felszereltség, innovatív érzékelőrendszer, rugalmas szabályozási rendszer a teljes, széles szabályozhatósági tartományban, minden teljesítményosztályhoz - ennél a teljesítményfokozatnál is megvannak. Az üzembe helyezés a szériakivitel szabályzástechnikának köszönhetően egyszerűen és gyorsan elvégezhető az üzembe helyező asszisztens segítségével.

Röviden: olyan fűtési rendszer, amely nemcsak az üzemeltetőnek, hanem a fűtéstechnikai szakembernek is örömet okoz.
 

A WTC-OB 45 típusú olajtüzelésű kazánnal kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Weishaupt Hőtechnikai Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Budai utca 6.
Telefon: +36 23 530 880
Fax: +36 23 530 881
E-mail:
Web: www.weishaupt.hu
Rácz József
ügyvezető igazgató  
   
   
   
A Baden-Württenberg tartománybeli Max Weishaupt GmbH több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az olaj- és gázégők gyártásában, fejlesztésében. Magyarországi leányvállalatát 1991-ben alapította.
További hírek a Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  WTC-OB  45  olajtüzelésű  kazán  Weishaupt  kondenzációs