proidea.hu online termékinformációs katalógus

WPL10ACS levegős hőszivattyú a Stiebel Eltrontól


2011. január 19.

Olcsó üzemű és gyorsan telepíthető a meglévő fűtési rendszerhez

A Stiebel Eltron új levegős hőszivattyúval jelenik meg a magyar piacon. A WPL10ACS névre hallgató készülékeket azok számára fejlesztették, akik a hagyományos fűtési rendszer helyett egy olcsó üzemű, gyorsan telepíthető, a meglévő fűtési rendszerhez könnyen illeszthető berendezésre vágynak.
Ideális megoldást jelentenek azoknak, akik a magas telepítési költségek miatt nem akarnak talaj kollektort vagy szondát telepíteni, illetve kutat fúrni.

A Stiebel Eltron új levegős készülékei, olyan hőszivattyúk, melyekben elektronikusan vezérelt adagolószelep működik és a hűtőkör megfordítható. Fűtésre, hűtésre és használati melegvíz előállításra egyaránt alkalmazhatók, -20°C-tól 40°C-ig, rendkívül kedvező COP értékek mellett. A kimenő fűtővíz maximális hőmérséklete 60°C. A hőszivattyú 8,4 kW-os teljesítménnyel, belső beépített 200 l-es tárolóval, vagy hidraulikai modullal kerül forgalmazásra.
WPL10ACS típusú levegős hőszivattyú

Ha a WPL10ACS típusú levegős hőszivattyúval kapcsolatban további információt, árajánlatot, vagy katalógust szeretne kérni a Stiebel Eltron Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: +36 1 250 6055
Fax: +36 1 368 8097
E-mail:
Web: www.stiebel-eltron.hu
Häfner Tibor
műszaki tanácsadó - hőszivattyúk +36 20 480 5467
Sengel Viktor
kereskedelmi képviselő +36 20 938 4417
   
A Stiebel Eltron 1924 óta fejleszti, gyártja a legmagasabb műszaki színvonalon a korszerű épületgépészeti és elektromos rendszereket, készülékeket. A családi vállalat, mára több ezer főt foglalkoztató, világszerte ismert céggé fejlődött. Szakértelmét, tapasztalatát számos szabadalom és csúcsminőségű energiatakarékos rendszer tükrözi.
A németországi vállalat a 70’-es években kezdett a megújuló energiaforrások felé fordulni.

A legfontosabb termékcsoportok:
Hőszivattyú
Napkollektor
Napelem
Hővisszanyerő szellőzés
Használati meleg víz termelők
Elektromos fűtés

A Magyarországon több mint 27 éve folyamatosan jelenlévő cég, szervizzel, szaktanácsadással, raktárral és bemutatóteremmel szolgálja partnereit és az érdeklődőket.
További hírek a Hőszivattyúk termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Stiebel  Eltron  WPL10ACS  levegő  levegős  hőszivattyú  fűtés  hűtés  rendszer