WPL10ACS levegős hőszivattyú a Stiebel Eltrontól

Olcsó üzemű és gyorsan telepíthető a meglévő fűtési rendszerhez

A Stiebel Eltron új levegős hőszivattyúval jelenik meg a magyar piacon. A WPL10ACS névre hallgató készülékeket azok számára fejlesztették, akik a hagyományos fűtési rendszer helyett egy olcsó üzemű, gyorsan telepíthető, a meglévő fűtési rendszerhez könnyen illeszthető berendezésre vágynak.
Ideális megoldást jelentenek azoknak, akik a magas telepítési költségek miatt nem akarnak talaj kollektort vagy szondát telepíteni, illetve kutat fúrni.

A Stiebel Eltron új levegős készülékei, olyan hőszivattyúk, melyekben elektronikusan vezérelt adagolószelep működik és a hűtőkör megfordítható. Fűtésre, hűtésre és használati melegvíz előállításra egyaránt alkalmazhatók, -20°C-tól 40°C-ig, rendkívül kedvező COP értékek mellett. A kimenő fűtővíz maximális hőmérséklete 60°C. A hőszivattyú 8,4 kW-os teljesítménnyel, belső beépített 200 l-es tárolóval, vagy hidraulikai modullal kerül forgalmazásra.
WPL10ACS típusú levegős hőszivattyú
WPL10ACS típusú levegős hőszivattyú
Ha a WPL10ACS típusú levegős hőszivattyúval kapcsolatban további információt, árajánlatot, vagy katalógust szeretne kérni a Stiebel Eltron Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...