Új, korszerű, vezeték nélküli mérésadatgyűjtő eszköz a Comptech-től

Hőfogyasztásmérő kiolvasása Wireless M-Bus Reader (vezeték nélküli M-Busz) rendszerrel

A Comptech Kft. által forgalmazott, Kamstrup A/S (DK) által gyártott vezeték nélküli M-Busz rendszer lehetővé teszi a fűtési-, hűtési- vagy kombinált fűtési/hűtési MULTICAL® 402 hőfogyasztás-mérő kiolvasását.
Előnyei:
  • Fűtési/hűtési hőfogyasztásmérő mérésadatainak egyszerű és könnyű kiolvasása
  • Rendszer telepítése 15 percen belül és a kiolvasási idő 3-5 mp/mérő
  • 800 mérőig alkalmazható a rendszer
Kamstrup USB Meter Reader
Kamstrup USB Meter Reader
A legegyszerűbb formájában a vezeték nélküli M-Busz rendszer tartalmaz egy MULTICAL® 402 hőfogyasztás-mérőt vezeték nélküli M-busz modullal, vezeték nélküli M-Busz olvasót és egy PC-programot a konfiguráláshoz és az adatok kiolvasásához.

A PC program ingyenesen letölthető a Kamstrup honlapjáról. Minden mérő automatikusan létrejön a PC programban a csatolt mérő fájl segítségével és a telepítési címet (ha van), be lehet írni.

Ha a rendszer több fogyasztásmérőt tartalmaz mint amennyit egy vezeték nélküli M-Busz kiolvasó kezelni tud (max. 200), a fogyasztásmérők csoportosíthatók és hozzákapcsolhatók a megfelelő vezeték nélküli M-Busz kiolvasóhoz.

A fogyasztásmérők adatait tartalmazó lista átküldhető az USB-olvasó készülékbe, ha az csatlakozik a számítógéphez, vagy vezeték nélküli módban is átküldhető ha csatlakoztatva van egy USB tápegységhez. A tápellátás lehet Kamstrup Power Pack vagy egyéb szabványos USB tápegység.

Az egynél több vezeték nélküli M-Busz kiolvasó használatának az az előnye, hogy egy olvasó állandóan a PC-hez csatlakoztatva kerülhet telepítésre és ily módon vezeték nélküli adatcsere valósítható meg a minden egyes vezeték nélküli M-Busz kiolvasó és a PC között.

A vezeték nélküli adatcsere automatikusan és gyorsan végrehajtódik. Az energiatakarékosság érdekében a vezeték nélküli M-Busz olvasó egy beépített mozgásérzékelővel rendelkezik mely automatikusan kikapcsolja a készüléket ha nincs mozgásban, vagy ha valamennyi fogyasztásmérő kiolvasásra került.
A Wireless M-Bus Reader-rel kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Comptech Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Vízmérők, hőmennyiségmérők
Vízmérők, hőmennyiségmérők
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...