proidea.hu online termékinformációs katalógus

Wilkhahn Sitzbock, avagy hogyan érezzük nyeregben magunkat a megbeszéléseken


2019. március 29.

A nyeregülés a gyors megbeszélések, a kollaboratív vagy projektmunka ülőbútora

A dinamikus ülőbútorok innovátoraként ismert német Wilkhahn most a természetből inspirálódott legújabb ülőbútorának a Sitzbocknak a fejlesztésekor. A nyeregülés a gyors megbeszélések, a kollaboratív vagy projektmunka ülőbútora, amelyen könnyen testhelyzetet lehet váltani. A hatékony és gyors megoldásokra, valamint az ötletek, gondolatok szabad áramlására ösztönöz a változtatható üléspozíció. A több színben elérhető nyeregülés izgalmas színfolt az irodában, váróterekben, ráadásul 4,8 kg-os súlya miatt könnyen mozgatható a térben.

Wilkhahn Sitzbock ülőbútor

Wilkhahn Sitzbock ülőbútor

Ha a Wilkhahn Sitzbock ülőbútorral kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni az Europa Design munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1025 Budapest, Törökvész út 71-73.
Telefon: +36 1 274 000 1
E-mail:
Web: www.europadesign.hu
Feuertag Ottó
alapító tulajdonos  
   
   
Az 1994-ben alapított cég alappillérét a világ 2. legnagyobb irodabútor gyára, a Herman Miller termékei képezik. Ülőbútorok tekintetében a német Wilkhahn gyárat képviselik. A latinos stílus kedvelőinek olasz kínálatukból a Sitland gyár szinkronmechanikás székeit, az olasz Alea, valamint a spanyol Actiu és Akaba gyárak teljes operatív és vezetői bútorválasztékát, exkluzív irodaberendezéseit, beépített szekrényrendszereit, válaszfalait forgalmazzák. A berendezés kialakítása során ügyfeleik tervezőinek bevonásával egyaránt figyelembe veszik az irodai és más közületi terekre vonatkozó nemzetközi trendeket és kiemelt hangsúlyt helyeznek az ergonómiai komfortra, a tér akusztikájának a javítására, amely kulcsa a hatékony munkavégzésnek. Ennek tudományos alátámasztásaként irodájuk a Well Certification rendszerében elsőként lesz minősített Magyarországon, így ezentúl tanácsadást is nyújtanak megrendelőiknek, ingatlanos és tervező partnereiknek.
Márkanevek: Wilkhahn, Herman Miller, Dencon, Barrisol, Metalco
További hírek az Irodabútorok termékkategóriában
További hírek a Bútorok termékkategóriában
További hírek a Berendezések termékkategóriában
Kulcsszavak:  wilkhahn  sitzbock  ülőbútor  dinamikus  nyeregülés  europa  design