Új téglatechnológia Magyarországon

2007. augusztus 1-jétől a Wienerberger Porotherm Profi néven Magyarországon is bevezette csiszolt téglarendszerét.

2007. augusztus 1-jétől a Wienerberger Porotherm Profi néven Magyarországon is bevezette csiszolt téglarendszerét, a Németországban 21 éve, Ausztriában 13 éve alkalmazott, bizonyítottan jobb, gyorsabb és gazdaságosabb építési technológiát.

Az új termékcsalád a tégla égetését követő csiszolásnak köszönhetően milliméterpontos, hasonlóképpen az ebből épülő falazat is. A kivitelezése e termékkel speciális szaktudást igényel, amelynek eredményeként pontos és kitűnő minőségű, jobb épületfizikai tulajdonságokkal rendelkező, esztétikus falazat építhető, mindössze 1 mm-es habarcsfúgával. A kiszolgálás különlegessége, hogy a speciális habarcs a téglához automatikusan jár, a habarcs árát a tégla tartalmazza, és kiszállítása egy fuvarral egyenesen az építkezés helyszínére történik.
A termék beépítésére jogosult felkészült, a gyártó által kiképzett, profi kivitelezők speciális szerszámokkal dolgoznak. Többek között ez az egyik oka, hogy a Porotherm Profi termékcsaláddal házilagos módon nem kivitelezhető épület. Az új csiszolt termékcsalád mind nútféderes, mind HS minőségben kapható, és az azokhoz kínált kiegészítő elemek sora is rendelkezésre áll.
A Porotherm Profi falazat építésekor a vékony falazó habarcs szükségelt falvastagságtól függően 80 %-kal is kevesebb lehet, mint a normál falazó habarcs esetén, hisz csak 1 mm vastag rétegre van szükség. A falazat hőszigetelő képessége 4-22 %-kal lehet jobb, és a falazás munkaideje pedig akár kétharmadára is csökkenhet.

Kategóriák

Téglák, falazóblokkok
Téglák, falazóblokkok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Teherhordó szerkezetek, falazatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...