Higiénikus használati melegvíz-készítés frissvíz-állomással a Weishaupt-tól

A frissvíz-állomások az átfolyási elv szerint működnek

Az új WHI freshaqua frissvíz-állomás igény esetén közvetlenül készít meleg vizet. A felmelegített víz tehát nem kerül tárolásra, hanem mindig frissen készül. A frissvíz-állomások az átfolyási elv szerint működnek. Amint kinyílik egy vízelvételi hely, friss víz áramlik a frissvíz-állomás lemezes hőcserélőjén keresztül, a kívánt hőmérsékletre hozva azt. Az ehhez szükséges hőkészlet a mellé telepített puffertárolóból származik.

A Weishaupt WHI freshaqua frissvíz-állomás percenként 22, 44, 55 vagy 90 liter csapolási teljesítményű kivitelekben létezik, kaszkádba kapcsolva pedig elérhető a percenként 180 liter csapolási teljesítmény is. Ezzel a családi háztól az akár 40 lakásból álló lakóparkig terjedő nagy melegvízfogyasztási tartomány is fedezhető. Kaszkádba kapcsolással tovább növelhető ez a teljesítmény.

Puffertárolóként a Weishaupt energiatárolókat (WES) célszerű használni, amelyek 500 - 3000 liter befogadóképességekkel szerepelnek a kínálatban.

A Weishaupt frissvíz-állomások szerelése igen könnyű: minden elektromos komponens készre huzalozott, az állomásba beépített szabályozó pedig megkönnyíti az üzembe helyezést.
Ha a Weishaupt WHI freshaqua frissvíz-állomással kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Weishaupt Hőtechnikai Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...