proidea.hu online termékinformációs katalógus

Higiénikus használati melegvíz-készítés frissvíz-állomással a Weishaupt-tól


2014. július 14.

A frissvíz-állomások az átfolyási elv szerint működnek

Az új WHI freshaqua frissvíz-állomás igény esetén közvetlenül készít meleg vizet. A felmelegített víz tehát nem kerül tárolásra, hanem mindig frissen készül. A frissvíz-állomások az átfolyási elv szerint működnek. Amint kinyílik egy vízelvételi hely, friss víz áramlik a frissvíz-állomás lemezes hőcserélőjén keresztül, a kívánt hőmérsékletre hozva azt. Az ehhez szükséges hőkészlet a mellé telepített puffertárolóból származik.

A Weishaupt WHI freshaqua frissvíz-állomás percenként 22, 44, 55 vagy 90 liter csapolási teljesítményű kivitelekben létezik, kaszkádba kapcsolva pedig elérhető a percenként 180 liter csapolási teljesítmény is. Ezzel a családi háztól az akár 40 lakásból álló lakóparkig terjedő nagy melegvízfogyasztási tartomány is fedezhető. Kaszkádba kapcsolással tovább növelhető ez a teljesítmény.

Puffertárolóként a Weishaupt energiatárolókat (WES) célszerű használni, amelyek 500 - 3000 liter befogadóképességekkel szerepelnek a kínálatban.

A Weishaupt frissvíz-állomások szerelése igen könnyű: minden elektromos komponens készre huzalozott, az állomásba beépített szabályozó pedig megkönnyíti az üzembe helyezést.
Ha a Weishaupt WHI freshaqua frissvíz-állomással kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Weishaupt Hőtechnikai Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Budai utca 6.
Telefon: +36 23 530 880
Fax: +36 23 530 881
E-mail:
Web: www.weishaupt.hu
Rácz József
ügyvezető igazgató  
   
   
   
A Baden-Württenberg tartománybeli Max Weishaupt GmbH több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az olaj- és gázégők gyártásában, fejlesztésében. Magyarországi leányvállalatát 1991-ben alapította.
További hírek a Hőszivattyúk termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Weishaupt  használatimelegvíz  készítés  átfolyós  átfolyási  elv  WHI  freshaqua