proidea.hu online termékinformációs katalógus

Szolártermia és új szolárrendszer komponensek a Weishaupt-tól


2013. május 14.

Rendszertechnika, energiatároló és víztartály program

Weishaupt rendszertechnika nagy szolárrendszerekhez
A WTS-F2 síkkollektorok mellett a Weishaupt nagyon széles komponens-választékot kínál nagymezős rendszerekhez (akár 150 m²): nagyhatékonyságú hőszigeteléssel ellátott hidraulikai csoportok, szolár- és energiatárolók 3.000 liter űrtartalomig, intelligens vezérléstechnika, stb.

WES-A energiatárolók (660 és 910 liter)
A Weishaupt WES 660-A és 910-A energiatárolók szinte mindent tartalmaznak. Kétkomponenses, nagyhatékonyságú Isodual hőszigetelés, szabadalmaztatott egyrétegződésű termooszlop, nikkelmentes nemesacél bordáscsővel történő áramlás közbeni hőcserélés, csatlakozások a gáz- ill. olaj kondenzációs kazánokhoz bypass-funkcióval, több külső hőforrás fogadásának beépített lehetőségei (szilárdtüzelés, elektromos fűtőpatron, stb.) valamint több, gondosan kiválasztott helyeken merülőhüvely.

Weishaupt víztároló program 2013
A Weishaupt használati melegvíz- és energiatárolói a széles és folyamatosan bővülő melegvíz készítő egység-paletta része. Ezek a melegvíz-készítő tárolók hatékonyan dolgoznak együtt a Weishaupt fűtési rendszerekkel és a Weishaupt hőszivattyúkkal. A tárolók választéka 70 litertől 3.000 liter térfogatig terjed.

Ha a szolártermia és új szolárrendszer komponensekkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Weishaupt Hőtechnikai Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Budai utca 6.
Telefon: +36 23 530 880
Fax: +36 23 530 881
E-mail:
Web: www.weishaupt.hu
Rácz József
ügyvezető igazgató  
   
   
   
A Baden-Württenberg tartománybeli Max Weishaupt GmbH több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az olaj- és gázégők gyártásában, fejlesztésében. Magyarországi leányvállalatát 1991-ben alapította.
További hírek a Napkollektorok termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  szolártermia  szolárrendszer  Weishaupt  rendszertechnika  energiatároló  víztartály  WTS-F2  WES-A