Szolártermia és új szolárrendszer komponensek a Weishaupt-tól

Rendszertechnika, energiatároló és víztartály program

Weishaupt rendszertechnika nagy szolárrendszerekhez
A WTS-F2 síkkollektorok mellett a Weishaupt nagyon széles komponens-választékot kínál nagymezős rendszerekhez (akár 150 m²): nagyhatékonyságú hőszigeteléssel ellátott hidraulikai csoportok, szolár- és energiatárolók 3.000 liter űrtartalomig, intelligens vezérléstechnika, stb.

WES-A energiatárolók (660 és 910 liter)
A Weishaupt WES 660-A és 910-A energiatárolók szinte mindent tartalmaznak. Kétkomponenses, nagyhatékonyságú Isodual hőszigetelés, szabadalmaztatott egyrétegződésű termooszlop, nikkelmentes nemesacél bordáscsővel történő áramlás közbeni hőcserélés, csatlakozások a gáz- ill. olaj kondenzációs kazánokhoz bypass-funkcióval, több külső hőforrás fogadásának beépített lehetőségei (szilárdtüzelés, elektromos fűtőpatron, stb.) valamint több, gondosan kiválasztott helyeken merülőhüvely.

Weishaupt víztároló program 2013
A Weishaupt használati melegvíz- és energiatárolói a széles és folyamatosan bővülő melegvíz készítő egység-paletta része. Ezek a melegvíz-készítő tárolók hatékonyan dolgoznak együtt a Weishaupt fűtési rendszerekkel és a Weishaupt hőszivattyúkkal. A tárolók választéka 70 litertől 3.000 liter térfogatig terjed.
Ha a szolártermia és új szolárrendszer komponensekkel kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Weishaupt Hőtechnikai Kft. munkatárástól, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Napkollektorok
Napkollektorok
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...