proidea.hu online termékinformációs katalógus

Weidmüller PZ6 Roto L krimpelő szerszám


2013. november 15.

Hatékony krimpelés még a nehezen hozzáférhető helyeken is

A „PZ6 Roto L” egy olyan krimpelő szerszám, amely biztos és különösen hatékony krimpelést tesz lehetővé, még a nehezen hozzáférhető helyeken is - ehhez csak egyetlen eszközre van szükség. A „PZ6 Roto L” minőségi szerszám mindig kiváló krimpelési eredményt biztosít, és új mércét állít fel.
 
A krimpelés gyakran nagy ügyességet és türelmet követel a nehezen hozzáférhető helyeken vagy szűk szekrényekben. A „PZ 6 Roto L” lehetővé teszi a vezeték és érvéghüvely bevezetést oldalról és elölről is a fogóba, ezáltal jelentősen csökkentve a szükséges erőfeszítéseket. Ugyancsak rendelkezik egy elforgatható süllyesztékkel, amely két pozícióban is rögzíthető. A rögzítő szerkezet megakadályozza a krimpelőbetét véletlen elforgását a préseléskor és mindenkor biztosítja a pontos, kiváló minőségű krimpelést. A Weidmüller egyetlen szerszámban egyesíti a rugalmas és a rögzített krimpelő betét előnyeit. Ez kiküszöböli az időigényes fogócseréket, mivel a „PZ 6 Roto L” lehetővé teszi a 0,14 - 6,0 mm² (AWG 24–10) keresztmetszetű vezeték és érvéghüvely krimpelését, bármilyen egyéb szerszám igénybevétele nélkül. Az ugyancsak időpazarló és költséges hibás krimpelés elkerüléséhez a”PZ 6 Roto L” megbízható automatikus reteszkioldással rendelkezik. Ez megbízhatóan megakadályozza, hogy préselés közben a fogót véletlenül szétnyissák. Kiváló minőségű, ergonomikus fogantyú biztosítja a biztonságos és kényelmes használatot. Ezen kívül a „PZ 6 Roto L” tartós, professzionális nagyüzemi és kisipari használatra lett tervezve. A Weidmüller krimpelő fogók és érvéghüvelyek a DIN EN 60352-2 előírásainak megfelelve kiválóan alkalmazhatóak egymással és folyamatosan magas minőségű munkavégzést garantálnak. A „PZ6 Roto L” érvéghüvelyező szerszámot 50 000 krimpelési ciklussal tesztelték.

Ha a PZ6 Roto L krimpelő szerszámmal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Weidmüller Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Telefon: +36 1 382 7700
Fax: +36 1 382 7701
E-mail:
Web: www.weidmueller.hu
Cziglédszky Dóra
marketing asszisztens  
Kerekes Zoltán
ügyvezető igazgató  
   
A Weidmüller név több mint 160 éve egyet jelent a teljesítménnyel, a szakértelemmel és a megbízhatósággal a gépgyártás, folyamatirányítás, készülékgyártás, energetika és közlekedésipar területén. Több mint 80 országban innovatív megoldásaikkal és szolgáltatásaikkal támogatják ügyfeleiket és partnereiket.
Márkanevek: Weidmüller
További hírek a Kéziszerszámok termékkategóriában
További hírek a Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem termékkategóriában
További hírek az Eszközök termékkategóriában
Kulcsszavak:  Weidmüller  PZ6  Roto  krimpelő  szerszám