Weidmüller PZ6 Roto L krimpelő szerszám

Hatékony krimpelés még a nehezen hozzáférhető helyeken is

A „PZ6 Roto L” egy olyan krimpelő szerszám, amely biztos és különösen hatékony krimpelést tesz lehetővé, még a nehezen hozzáférhető helyeken is - ehhez csak egyetlen eszközre van szükség. A „PZ6 Roto L” minőségi szerszám mindig kiváló krimpelési eredményt biztosít, és új mércét állít fel.
 
A krimpelés gyakran nagy ügyességet és türelmet követel a nehezen hozzáférhető helyeken vagy szűk szekrényekben. A „PZ 6 Roto L” lehetővé teszi a vezeték és érvéghüvely bevezetést oldalról és elölről is a fogóba, ezáltal jelentősen csökkentve a szükséges erőfeszítéseket. Ugyancsak rendelkezik egy elforgatható süllyesztékkel, amely két pozícióban is rögzíthető. A rögzítő szerkezet megakadályozza a krimpelőbetét véletlen elforgását a préseléskor és mindenkor biztosítja a pontos, kiváló minőségű krimpelést. A Weidmüller egyetlen szerszámban egyesíti a rugalmas és a rögzített krimpelő betét előnyeit. Ez kiküszöböli az időigényes fogócseréket, mivel a „PZ 6 Roto L” lehetővé teszi a 0,14 - 6,0 mm² (AWG 24–10) keresztmetszetű vezeték és érvéghüvely krimpelését, bármilyen egyéb szerszám igénybevétele nélkül. Az ugyancsak időpazarló és költséges hibás krimpelés elkerüléséhez a”PZ 6 Roto L” megbízható automatikus reteszkioldással rendelkezik. Ez megbízhatóan megakadályozza, hogy préselés közben a fogót véletlenül szétnyissák. Kiváló minőségű, ergonomikus fogantyú biztosítja a biztonságos és kényelmes használatot. Ezen kívül a „PZ 6 Roto L” tartós, professzionális nagyüzemi és kisipari használatra lett tervezve. A Weidmüller krimpelő fogók és érvéghüvelyek a DIN EN 60352-2 előírásainak megfelelve kiválóan alkalmazhatóak egymással és folyamatosan magas minőségű munkavégzést garantálnak. A „PZ6 Roto L” érvéghüvelyező szerszámot 50 000 krimpelési ciklussal tesztelték.
Ha a PZ6 Roto L krimpelő szerszámmal kapcsolatban árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Weidmüller Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kapcsolódó hírek

Weidmüller szerszámcsere akció 2013
Az akció 2014. január 20-ig, illetve a készlet erejéig érvényes
Weidmüller szerszámcsere akció 2013

Kategóriák

Kéziszerszámok
Kéziszerszámok
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Eszközök
Eszközök

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...