Krimpelőszerszámok hatszög és négyzet alakú csatlakozásokhoz

Mindkét szerszám automatikusan igazodik a vezetők keresztmetszetéhez

A Weidmüller PZ 10 HEX és PZ 10 SQR krimpelőszerszámaival a felhasználók biztonságosan és időtakarékosan krimpelhetnek. Mindkét szerszám automatikusan igazodik a vezetők keresztmetszetéhez.

A szerszámok műanyaggalléros vagy gallér nélküli érvéghüvelyekhez használhatóak a 0,14 mm² és 10 mm² közötti keresztmetszet-tartományban (AWG 26...8). A krimpelés egyetlen szerszámmal történik, tehát időigényes szerszámcsere nélkül. A Weidmüller a sok helyen használt hatszög alakú krimpelési formát (PZ10 HEX) a piac által szintén sokszor igényelt négyzet alakú krimpelési formával (PZ 10 SQR) egészíti ki és ezzel növeli a választékot. Az érvéghüvelyekhez használható radiális krimpelőszerszámok teljesítik a DIN és UL követelményeit (DIN 41641-1 a forrasztásmentes krimpelő összeköttetésekhez, valamint DIN 46228 1-4 és UL 486 A+B a kihúzóerőkre vonatkozóan). Mindkét radiális krimpelőszerszám krimpelő süllyesztékével lefedi a 0,14 mm² és 10 mm² közötti teljes keresztmetszet-tartományt.

Egy kényszerzár akadályozza meg a szerszám véletlen kinyitását a krimpelési folyamat közben. Ez gondoskodik az egyenletesen pontos krimpelési eredményekről és akadályozza meg ezáltal az időigényes hibás krimpeléseket. A biztonságos és fáradtságmentes munkavégzésről ergonomikus markolat-kialakítás gondoskodik. Mind a PZ 10 HEX, mind a PZ 10 SQR krimpelőszerszám a hosszú élettartamú, professzionális ipari és kisipari használatra van kialakítva.
Galéria

A krimpelőszerszámok műanyaggalléros vagy gallér nélküli érvéghüvelyekhez használhatók a 0,14 mm² és 10 mm² közötti keresztmetszet-tartományban.
Galéria
Ha a krimpelőszerszámokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Weidmüller Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Kéziszerszámok
Kéziszerszámok
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem
Eszközök
Eszközök

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...