proidea.hu online termékinformációs katalógus

Krimpelőszerszámok hatszög és négyzet alakú csatlakozásokhoz


2015. március 25.

Mindkét szerszám automatikusan igazodik a vezetők keresztmetszetéhez

A Weidmüller PZ 10 HEX és PZ 10 SQR krimpelőszerszámaival a felhasználók biztonságosan és időtakarékosan krimpelhetnek. Mindkét szerszám automatikusan igazodik a vezetők keresztmetszetéhez.

A szerszámok műanyaggalléros vagy gallér nélküli érvéghüvelyekhez használhatóak a 0,14 mm² és 10 mm² közötti keresztmetszet-tartományban (AWG 26...8). A krimpelés egyetlen szerszámmal történik, tehát időigényes szerszámcsere nélkül. A Weidmüller a sok helyen használt hatszög alakú krimpelési formát (PZ10 HEX) a piac által szintén sokszor igényelt négyzet alakú krimpelési formával (PZ 10 SQR) egészíti ki és ezzel növeli a választékot. Az érvéghüvelyekhez használható radiális krimpelőszerszámok teljesítik a DIN és UL követelményeit (DIN 41641-1 a forrasztásmentes krimpelő összeköttetésekhez, valamint DIN 46228 1-4 és UL 486 A+B a kihúzóerőkre vonatkozóan). Mindkét radiális krimpelőszerszám krimpelő süllyesztékével lefedi a 0,14 mm² és 10 mm² közötti teljes keresztmetszet-tartományt.

Egy kényszerzár akadályozza meg a szerszám véletlen kinyitását a krimpelési folyamat közben. Ez gondoskodik az egyenletesen pontos krimpelési eredményekről és akadályozza meg ezáltal az időigényes hibás krimpeléseket. A biztonságos és fáradtságmentes munkavégzésről ergonomikus markolat-kialakítás gondoskodik. Mind a PZ 10 HEX, mind a PZ 10 SQR krimpelőszerszám a hosszú élettartamú, professzionális ipari és kisipari használatra van kialakítva.

A krimpelőszerszámok műanyaggalléros vagy gallér nélküli érvéghüvelyekhez használhatók a 0,14 mm² és 10 mm² közötti keresztmetszet-tartományban.
Ha a krimpelőszerszámokkal kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a Weidmüller Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Telefon: +36 1 382 7700
Fax: +36 1 382 7701
E-mail:
Web: www.weidmueller.hu
Cziglédszky Dóra
marketing asszisztens  
Kerekes Zoltán
ügyvezető igazgató  
   
A Weidmüller név több mint 160 éve egyet jelent a teljesítménnyel, a szakértelemmel és a megbízhatósággal a gépgyártás, folyamatirányítás, készülékgyártás, energetika és közlekedésipar területén. Több mint 80 országban innovatív megoldásaikkal és szolgáltatásaikkal támogatják ügyfeleiket és partnereiket.
Márkanevek: Weidmüller
További hírek a Kéziszerszámok termékkategóriában
További hírek a Mérőműszerek, kéziszerszámok, munkavédelem termékkategóriában
További hírek az Eszközök termékkategóriában
Kulcsszavak:  Weidmüller  krimpelőszerszám  krimpelés  szerszám  érvéghüvely