proidea.hu online termékinformációs katalógus

Weicon No. 35 kábelvágó olló az Ultima Kft.-től


2016. október 25.

Az új multifunkciós szerszám használható kábelvágásra, kábelcsupaszolásra és érvéghüvelyezésre

A Weicon No. 35 kábelvágó olló egy multifunkciós szerszám villanyszerelők számára. A kábelvágás, kábelcsupaszolás és érvéghülvelyezés egyetlen szerszámmal elvégezhető.

Magas minőségének köszönhetően a No. 35 kábelvágó olló a mindennapi használatban és a professzionális munkakörülmények között használható. Használata egyszerű, ergonomikus kialakításának köszönhetően jó fogású, nem csúszik ki a kézből. Robusztus szerkezetét az ütésálló, üvegszál erősítésű műanyag anyagának köszönheti.

Az új No. 35 kábelvágó olló további előnyöket is nyújt a forgalomban lévő más kábelvágó ollókhoz képest. Az olló szárait kilazulás biztos, állítható csavar rögzíti. A recés vágóéleknek köszönhetően az olló nem csúszik meg a vezetékszigetelés sima felületén, így külön rögzítés nélkül is gyorsan, pontosan lehet dolgozni vele. A vágóélek anyaga nagyon tartós, edzett rozsdamentes acél (keménysége: 55 HRC). A szerszámhoz praktikus, övre rögzíthető tokkal szállítják, így az mindig kéznél van, könnyű elővenni, de használaton kívül biztonságosan tárolható.Ha a Weicon No. 35 kábelvágó ollóval kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni az Ultima Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1172 Budapest, Rétifarkas utca 6.
Telefon: +36 1 432 8821
Fax: +36 1 432 8820
E-mail:
Web: www.ultima.hu
Mucsi Gyula
ügyvezető igazgató +36 30 952 5001
   
   
   
Az Ultima Kft.-t 1993-ban alapította 4 magánszemély. Cégük jelenleg is 100%-ban magyar tulajdonú, családi vállalkozásként működik. Fő tevékenységként magas műszaki színvonalú, minőségi villamos anyagokat, szerszámokat, karbantartó és vegyi anyagokat gyártó cégek magyarországi képviseletét látják el. Céljuk a magyarországi gyártó cégek, villamossági nagy- és kiskereskedők valamint a kivitelező és karbantartó cégek ellátása kiváló minőségű anyagokkal, kedvező áron és rövid szállítási határidővel.
Márkanevek: Mennekes, Kaiser, Agro, Weicon, Palazzoli, Flexicon, FTG, Eltako, Marechal
Kulcsszavak:  Ultima  Weicon  kábelvágó  olló  kábelvágás  kábelcsupaszolás  érvéghüvelyezés  multifunkciós  szerszám  csupaszító  érvéghüvelyprés