Weicon No. 35 kábelvágó olló az Ultima Kft.-től

Az új multifunkciós szerszám használható kábelvágásra, kábelcsupaszolásra és érvéghüvelyezésre

A Weicon No. 35 kábelvágó olló egy multifunkciós szerszám villanyszerelők számára. A kábelvágás, kábelcsupaszolás és érvéghülvelyezés egyetlen szerszámmal elvégezhető.

Magas minőségének köszönhetően a No. 35 kábelvágó olló a mindennapi használatban és a professzionális munkakörülmények között használható. Használata egyszerű, ergonomikus kialakításának köszönhetően jó fogású, nem csúszik ki a kézből. Robusztus szerkezetét az ütésálló, üvegszál erősítésű műanyag anyagának köszönheti.

Az új No. 35 kábelvágó olló további előnyöket is nyújt a forgalomban lévő más kábelvágó ollókhoz képest. Az olló szárait kilazulás biztos, állítható csavar rögzíti. A recés vágóéleknek köszönhetően az olló nem csúszik meg a vezetékszigetelés sima felületén, így külön rögzítés nélkül is gyorsan, pontosan lehet dolgozni vele. A vágóélek anyaga nagyon tartós, edzett rozsdamentes acél (keménysége: 55 HRC). A szerszámhoz praktikus, övre rögzíthető tokkal szállítják, így az mindig kéznél van, könnyű elővenni, de használaton kívül biztonságosan tárolható.Ha a Weicon No. 35 kábelvágó ollóval kapcsolatban árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni az Ultima Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Kategóriák
Kéziszerszámok
Kéziszerszámok
Kéziszerszámok, mérőműszerek, nyomtatók, munkavédelem
Kéziszerszámok, mérőműszerek, nyomtatók, munkavédelem
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Adatátviteli hálózatok, telekommunikáció
Adatátviteli hálózatok, telekommunikáció
Eszközök
Eszközök
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...