proidea.hu online termékinformációs katalógus

Jelentős fejlesztés a VTS légkezelők szerelésében


2018. április 03.

Leszállítás a teljes méretskálában, a gyárban szekciókra szerelt módon, valamint új csatlakozási megoldások

2018. márciusától a VTS berendezések esetében a szerelési módok elérhetőségében történt jelentős előrelépés. Továbbra is megmarad a helyszíni szerelés, ami indokolt esetben (pinceszint, nehéz bejutás stb.) elérhető, és ezt a VTS továbbra is díjmentesen kínálja ügyfelei részére. Ebben az esetben a légkezelő alkatrészenként vihető be a legkisebb helyekre is és kerül összeépítésre a telepítés helyén a gyári előírások szerint.

Ahol azonban a helyszíni szerelés nem indokolt (pl. kültérben telepítés, jól megközelíthető gépház stb.), ott gyárban szekciókra szerelt módon kerülnek a gépek leszállításra a teljes méretskálában (500-100.000 m³/h). A kifejezetten nagy gépek esetében (kb. 20.000 m³/h-tól) a helyszínen mindössze a hővisszanyerő beépítése történik a gyárilag auditált VTS szerviz által, szintén díjmentesen.

Alább egy 50.000 m³/h-s légkezelő egyik szekciója látható a sárga, erősített emelőfülekkel a Telekom új székházában.


Mindezekkel együtt a légkezelők összehúzatási módja is fejlődött, egyszerűbbé és biztonságosabban elvégezhetővé téve azt.
A csatlakozási felületek között speciális tömítőanyag van, melyet számos ponton erősítenek a két egység közé. A megerősítést és tömítettséget a belső szerkezet mellett kívül és belül is segítik megoldások.
Alább a külső csatlakozás egy részlete.

A VTS légkezelők fejlesztéseivel kapcsolatban felteheti írásban kérdését az alábbi Információkérés gomb használatával. A Ventus légkezelők katalógusait megtekintheti és letöltheti, ha a hír alatti termékképre kattint. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a VTS GROUP munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-1146 Budapest, Hungária krt. 162. Hermina Business Tower B
Telefon: +36 1 436 0100
Fax: +36 1 439 1636
E-mail:
Web: www.vtsgroup.hu
Web: www.vtseuroheat.hu
Kobolák Dénes
ügyvezető igazgató  
   
   
   
   
Az 1989-ben, Lengyelországban bejegyzett VTS ma már 19 országban van jelen. A VTS a légkezelő berendezések egyik piacvezető gyártója.
További hírek az Építőelemes légkezelők termékkategóriában
További hírek a Légtechnika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  VTS  Group  Ventus  légkezelők  légkezelő  berendezés  légkezelés