proidea.hu online termékinformációs katalógus

VTS-Clivet Vulcan hőszivattyú -18°C-ig


2013. július 04.

Alkalmasak a kazán teljes és gazdaságos kiváltására és a hűtés biztosítására

A Clivet Vulcan (WBAN) készülékek olyan fűtésre optimalizált hőszivattyúk, melyek alkalmasak a kazán teljes és gazdaságos kiváltására és a hűtés biztosítására.
Működési tartományuk -18°C-tól +50°C-ig terjed.
Nem csak a fűtési, hanem a használati meleg víz előállítására is tökéletesen alkalmas, hiszen -10°C esetében is +60°C-os meleg vizet képes előállítani, mely -18°C mellett sem csökken +55°C alá!
Hűteni szeretnénk a legnagyobb melegben? A Vulcan erre is képes, hiszen akár 100kW hűtési energia és +50°C-ban is még 7°C-os hideg víz előállítására képes.

Működtetésük kiemelkedően gazdaságos köszönhetően a magas COP/EER számnak és a GEO tarifa díjak használatának. GEO tarifával jelentősen alacsonyabb az áramszolgáltató kWh díja.

Kapacitásuk 10-100 kW hűtő- és fűtőteljesítményig terjed, melyet akár sokszorozni lehet gépek összefűzésével, Master-Slave kapcsolással.
 

A Clivet Vulcan hőszivattyúról bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a VTS GROUP munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1146 Budapest, Hungária krt. 162. Hermina Business Tower B
Telefon: +36 1 436 0100
Fax: +36 1 439 1636
E-mail:
Web: www.vtsgroup.hu
Web: www.vtseuroheat.hu
Kobolák Dénes
ügyvezető igazgató  
   
   
   
   
Az 1989-ben, Lengyelországban bejegyzett VTS ma már 19 országban van jelen. A VTS a légkezelő berendezések egyik piacvezető gyártója.
További hírek a Hőszivattyúk termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  VTS  Clivet  Vulcan  hőszivattyú