proidea.hu online termékinformációs katalógus

VPU villám és túlfeszültség-védelmi sorozat a Weidmüller Kft.-től


2013. április 04.

Villám és túlfeszültség-védelem kisfeszültségű tápfeszültség ellátáshoz

Az előírások szigorítása mellett a 2012-ben bevezetett IEC/EN 61643-11 szabvány nagy hangsúlyt fektet a teljes körű és megbízható túlfeszültség-védelemre. A Weidmüller válasza ezen új követelményekre az új VPU villám és túlfeszültség-védelmi sorozat.

Ezek a rendkívül fejlett, varisztor és szikraköz kombinációján alapuló terméksorozatok már most megfelelnek a közeljövőben bevezetésre kerülő nemzetközi szabványoknak, így eleve képesek a legmagasabb szintű védelmet biztosítani üzeme számára.
Ezzel nem csupán üzemét, de tervezési folyamatait is védheti. Mivel e termékek legalább 5 évig megfelelnek majd a szabványok előírásainak, így lehetőséget kínálnak a tervezés iterációs lépéseinek és az ezekhez kapcsolódó átalakítások minimalizálására. Termékeik egyedi jellemzői segítséget nyújtanak a telepítő személyzet, illetve a karbantartó szakemberek számára a villám- és túlfeszültség-védelmi rendszerek karbantartása során. Az új VPU sorozat tartós, megbízható, és előrelátó villám- és túlfeszültségvédelmet kínálnak az Ön számára.

Gyorsabb szerelés
Az optimalizált szerelősín-kapocs egyszerű össze- és szétszerelést biztosít, szerszámok használata nélkül.

Maximális áttekinthetőség
A nagyméretű, központi állapotkijelző jól látható információval szolgál a levezető elemek állapotáról.

Rugalmas elhelyezés a vezérlőszekrényben
Az IEC 62305 szabvány értelmében a túlfeszültség-védelmi modul és a PE csatlakozás közti távolság nem lehet hosszabb 50 cm-nél. A talapzat 180°-os elforgathatóságának köszönhetően a rendszer a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja a telepítés során.

Stabilan a helyén
A túlfeszültség-levezető hallható és érzékelhető módon illeszkedik helyére, mely lehetővé teszi a szélerőművek gyártói által a rezgésállóság kapcsán támasztott szigorú követelményeknek való megfelelést.

Gyors állapotüzenetek
A „ Push-In” csatlakozással rendelkező távjelző gyorsan csatlakoztatható, emellett megbízható információval szolgál a védelmi funkció állapotáról.
Ha a VPU villám és túlfeszültség-védelmi sorozattal kapcsolatban további információt szeretne, kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Weidmüller Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Telefon: +36 1 382 7700
Fax: +36 1 382 7701
E-mail:
Web: www.weidmueller.hu
Cziglédszky Dóra
marketing asszisztens  
Kerekes Zoltán
ügyvezető igazgató  
   
A Weidmüller név több mint 160 éve egyet jelent a teljesítménnyel, a szakértelemmel és a megbízhatósággal a gépgyártás, folyamatirányítás, készülékgyártás, energetika és közlekedésipar területén. Több mint 80 országban innovatív megoldásaikkal és szolgáltatásaikkal támogatják ügyfeleiket és partnereiket.
Márkanevek: Weidmüller
További hírek a Túlfeszültség-védelem, villámvédelem termékkategóriában
További hírek a Kisfeszültségű villamosenergia-elosztás termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  villám  túlfeszültség  védelem  Weidmüller  VPU  kisfeszültségű  tápegység  ellátás