proidea.hu online termékinformációs katalógus

Villeroy & Boch: Antheus fürdőszobai kollekció az art deco bűvöletében


2018. augusztus 09.

A 2017-es frankfurti ISH kiállításon előzetesen nagy sikerrel mutatkozott be az Antheus kollekció

Villeroy & Boch: Antheus az art deco bűvöletében

A Villeroy & Boch Antheus kollekció az egyedülálló dizájnnak, és a különféle anyagok felhasználásának köszönhetően Red Dot dizájn díjat nyert 2018-ban.

A luxus kategóriájú anyagok, a kiegyensúlyozott arányok és az Art Deco által ihletett geometrikus kontúrok a Bauhaus puritán letisztultságával kombinálva tartós szépségű fürdőszobai kollekciót hoztak létre.

A mosdó és a WC szögletességét extravagáns és történelmi ihletésű oldallapok fejezik ki. Az olyan bútordarabokon, mint a magas szekrényen vagy a teljes hosszúságú tükörben megtalálható valódi fafurnér, ami egyedi szemcsés mintát kölcsönöz a termékeknek. A finom formatervet erővel ötvözi, rozsdamentes acélból készült kerettel kapható, szabadon álló Quaryl® fürdőkád egy megkapó monolitra emlékeztet.
A mosdóknál használt finom TitanCeram, és a fürdőkádaknál alkalmazott Quaryl® leheletnyi elegáns könnyedséggel egészítik ki ezeket a termékeket, amelyeknek a fényes rozsdamentes acéllal, elegáns márvánnyal és kitűnő fával történő kombinálása az Antheus-t az időtlen modern dizájn magasságaiba emelik.
Az exkluzív kollekciót Christian Haas dizájner tervezte, aki a világosságot és az eleganciát a kortárs klasszikus kinézettel ötvözte, amellyel az Antheus szokatlan, de mégis időtálló dizájnt kapott.

Villeroy & Boch: Antheus az art deco bűvöletében

Villeroy & Boch: Antheus az art deco bűvöletében

Villeroy & Boch: Antheus az art deco bűvöletében


Amennyiben a Villeroy & Boch Antheus fürdőszobai kollekcióval kapcsolatban árajánlatot, katalógust vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a Villeroy & Boch Magyarország Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti út 7.
Telefon: +36 62 530 565
Fax: +36 62 530 573
Zöld szám: +36 80 820 144
E-mail:
Web: www.alfoldi.hu
Web: www.villeroy-boch.hu
Fehér Erzsébet
marketingvezető  
   
   
   
   
   
A Villeroy & Boch Magyarország Kft. elődje, az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen, ezzel megalakult Magyarország azóta egyik legismertebbé vált vállalata. A cég 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, közel 270 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy & Boch konszernhez, és 1998 óta Villeroy & Boch Magyarország Kft. néven folytatja tevékenységét. Ez a változás a gyártókapacitás jelentős bővítésén túl együtt járt az európai minőségi követelményekhez történő alkalmazkodással is. Mára az Alföldi, amellett, hogy megőrizte vezető helyét a magyar finomkerámia-iparban, Európában is jegyzett gyártóvá lépett elő.
További hírek a Komplett fürdőszobai termékcsaládok termékkategóriában
További hírek a Csaptelepek, szaniterek, higiéniai rendszerek termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Villeroy  &  Boch  Antheus  art  deco  fürdőszoba  kád  mosdó  szaniter  csaptelep