proidea.hu online termékinformációs katalógus

Videosec Super Starlight Smart IP kamerák - ahol az éjszakai kép minősége is számít


2018. október 08.

A Videosec Super Starlight kamerák minimális környezeti fény mellett is részletgazdag éjszakai képet képesek szolgáltatni

Évről évre fejlődik a szenzortechnológia, a jó minőségű, színhű nappali kép már nem kérdés, jellemzőbbek viszont a gyenge, vagy semmilyen éjszakai megvilágítású területek,ahova kamerarendszereket telepítenek.

A Videosec termékpalettájában 2017 óta elérhető Super Starlight kamerák éjszakai képminősége immár több telepítési projektben bizonyította, hogy már minimális környezeti fény, akár egy-két távoli fényforrás mellett is milyen részletgazdag éjszakai képet képes szolgáltatni. A képminőségen túl olyan szolgáltatásokra is számíthatunk, mint a folyosó-mód, amikor 90°-kal elforgatva telepítik a kamerát és a megszokott szélesebb mint magas helyett, 9:16-os oldalarányú, magasabb mint széles képet jeleníthetünk meg és rögzíthetünk le.
Videosec Super Starlight Smart IP kamerák

A kamerákban alkalmazott fejlett tömörítési eljárásokkal (h.265 + Smart Encoding) a hagyományos (h.264 és h.264+) algoritmusokhoz képest átlag négyszeres sávszélesség-igény csökkenéssel számolhatunk, változatlan képminőség mellett, ami úgy tárolási kapacitásban, mint nagytávolságú adatátvitelben hatalmas előnyökkel járhat.

A VCA képanalitika az áthaladások számlálásán túl, területre behatolási vagy vonalon áthaladási riasztási eseményekre is paraméterezhető, a PTZ kamerák pedig automatikus objektumkövetési algoritmussal is rendelkeznek, amivel egy védendő területre behatoló objektumra rázoomolva, a mozgását beállított ideig automatikusan követni tudja.

Videosec Super Starlight Smart IP kamerák

A Videosec Super Starlight kamerák elérhetőek 4 mm-es és 6mm-es f/1.2 fix lencsével, valamint 2.7-13.5 mm-es f/1.2 motorizált varifokális lencsével, csőkamera házban.

A Starlight PTZ kamerákat pedig 4.5-148.5 mm-es f/1.6 33x zoomobjektívvel, 250 m feletti hatótávú infravetővel kínálják.

A Super Starlight kamerák éjszakai képminősége színes, illetve ugyanott fekete-fehér üzemmódban az alábbi videón megtekinthető:A Videosec IPW-2322S-28Z-C és a PTZ-6252SR-X33U kamerák részletes műszaki adatait megtalálja a hír alatti termékképre kattintva. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni az Euro Tech Corporation Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

 

Termék
Cég
Székhely: 6724 Szeged, Üstökös u. 12/b.
Telefon: +36 62 458 585
Mobil: +36 70 439 8802
E-mail:
Web: www.videosec.com
   
   
   
   
   
Az Euro Tech Corporation Kft-t 1998-ban alapították, immár húsz éve vannak jelen a magyar és a környező régió piacán. Történetük elején kizárólag biztonságtechnikai megfigyelőkamerákat árultak. Ehhez kapcsolódtak idővel egyéb kiegészítők és a videorögzítők is, eljutva a mai kínálatuk válogatott termékcsoportjaihoz. Kizárólag saját, Videosec és LEDsec hazai márkájú termékeket forgalmaznak, ezzel elérhetővé téve a szisztematikus termékválogatás, az adott piacra szabott termékportfólió, a jó minőségű és ár-érték arányú termékek megfelelő kiválasztásának maradéktalan megvalósíthatóságát. Mindemellé kiemelkedően fontosnak tartják a jó háttértámogatást, amit megfelelően magas szintű termékismeret mellett tudnak nyújtani. Kitűzött céljuk a Videosec és LEDsec termékpalettájával a magyar és a régió piacának fogyasztói bizalmát és elégedettségét megtartani és tovább növelni.
Márkanevek: Videosec, Ledsec
További hírek a Kamerák, kamera adapterek termékkategóriában
További hírek az Épületautomatizálás, biztonságtechnika termékkategóriában
További hírek az Épületvillamosság termékkategóriában
Kulcsszavak:  Videosec  Smart  IP  kamera  Super  Starlight  éjszakai  kép  IPW-2322S-28Z-C  PTZ-6252SR-X33U