proidea.hu online termékinformációs katalógus

Vezeték nélküli M-bus Dongle és konfiguráló eszköz


2012. február 22.

Vízmérők és hőfogyasztásmérők kiolvasására

A vezeték nélküli M-bus (wM-Bus) Dongle-t olyan Kamstrup vízmérők és hőfogyasztásmérők kiolvasására tervezték, melyek támogatják a wM-Bus C1 módot és a mérésadatokat vezetékes M-Bus hálózatba kívánják konvertálni. Egy tipikus alkalmazás, amikor a vízfogyasztást a mozgó alkatrészt nem tartalmazó ultrahangos vízmérővel MULTICAL®21 mérjük és villamos fogyasztásmérőn keresztül történik a mérésadatok továbbítása (Smart Metering alkalmazás).

A vezeték nélküli M-bus Dongle letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Comptech Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1221 Budapest, Jobbágy út 5.
Postacím: H-1775 Budapest, Pf.: 105
Telefon: +36 1 226 1585
Fax: +36 1 228 0544
E-mail:
Web: www.multical.hu
   
   
   
   
   
   
A Comptech Kft. több mint 25 éve áll a távhőszolgáltatásban és az energetikai épületgépészetben érdekelt vállalkozások rendelkezésére fejlett épületgépészeti kultúrával rendelkező skandináv gyártók termékeivel. Termékeik között, magas műszaki színvonalú ultrahangos hőmennyiségmérők, elzáró szerelvények, illetve szabályozástechnikai, és LON technológián alapuló épületinformatikai eszközök találhatók. A Comptech Kft. az Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása 2005. pályázaton a termelő vállalkozások 100-300 millió Ft közötti árbevétel kategóriában különdíjat nyert.
Márkanevek: Kamstrup
További hírek a Vízmérők, hőmennyiségmérők termékkategóriában
További hírek a Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  M-bus  Dongle  konfiguráló  eszköz  wM  wM-Bus  Comptech  Kamstrup  USB  vízmérő  hőfogyasztásmérő  kiolvasás