proidea.hu online termékinformációs katalógus

Uponor Smatrix PRO felületfűtési és -hűtési szabályozó nagyobb létesítményekhez


2017. június 06.

Az Uponor új felületfűtési és -hűtési szabályozó rendszere egyetlen vezérlőegységet kínál minden épülettípushoz

Építsen az Uponorra a Smatrix PRO-val

Az Uponor új felületfűtési és –hűtési szabályozó rendszere egyetlen vezérlőegységet kínál minden épülettípushoz, amellyel az intelligens technológiának köszönhetően minden helyiségben könnyedén kialakítható az optimális hőmérséklet.

Optimális energiahatékonyság: Uponor Smatrix PRO
Az épületek komfortját számos tényező befolyásolja, függetlenül attól, hogy gyárépületekről, irodaházakról, vagy kórházakról legyen szó. Minden épület olyan egyedi, akár egy emberi lény: A különböző tájolású, formájú, szerkezetű és felhasználású épületek egyedi megoldásokat igényelnek. A hőmérséklet emelkedését és süllyedését több tényező (dolgozók száma, térfogatáram, napsugárzás, stb.) együttesen határozza meg. A komfort tehát különösen összetett témakör. Ezen felül a modern létesítmények folyamatos felügyeletre szorulnak – a riasztók, a belső hőmérséklet, a biztonsági- és egyéb érzékelők – az Uponor megoldásával mindezeket egyetlen vezérlővel szabályozhatja! Egyetlen központi egység gyűjti össze az adatokat az összes eszközről, ellenőrzi és elvégzi a teljesítmény-beállításokat az energiahatékonyság és a biztonság fokozásának érdekében.

A Smatrix PRO bármekkora méretű épület belső komfortját képes menedzselni
A Smatrix PRO bármekkora méretű épület belső komfortját képes menedzselni.

Smatrix Base PRO
A Smatrix Base PRO tökéletes választás nagyobb létesítményekhez, épületekhez, segítségével számos helyiség és terület hőmérséklete szabályozható egy időben. A legmagasabb szintű technológiát bárki könnyedén használhatja az érintőképernyős kezelőfelületnek és a felhasználóbarát menünek köszönthetően. A rendszer öntanuló algoritmussal rendelkezik, távvezérléssel is működtethető. A Smatrix Base PRO automatikusan reagál a különböző helyiségek igényeire.

Smatrix Base PRO auto-beszabályozás funkcióval és egyszerű épületfelügyeleti rendszeri (BMS) integrációval

Smatrix Base PRO auto-beszabályozás funkcióval és egyszerű épületfelügyeleti rendszeri (BMS) integrációval
 
 
 
Legfontosabb tulajdonságok
 • Különféle feladatokra használható, beleértve nagyobb létesítmények működtetését, akár 16 központi egységgel egyetlen rendszerben
 • Az automatikus beszabályozás egyszerű beállítást és üzemeltetést biztosít
 • Érintőképernyős kezelőfelület
 • KNX integráció modulon keresztül
 • Kompatibilis a KNX helyiségszabályozó berendezésekkel
 • Teljes integráció a Smatrix Move PRO szabályozóval
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hóolvasztási funkció: Biztonságot nyújt a kültéri járdákon, parkolókban és még a labdarúgó stadionokban is
Hóolvasztási funkció: Biztonságot nyújt a kültéri járdákon, parkolókban és még a labdarúgó stadionokban is

Smatrix Move PRO többzónás bel- és kültéri szabályozás
Az Smatrix Move PRO csúcstechnológiájú kiegészítője a Smatrix Base PRO-nak – a következő szintre emeli a komfortszabályozást. A különleges érzékelők lehetővé teszik a fűtési- és hűtési előremenő vízhőmérséklet többzónás szabályozását a kültéri hóolvasztási zónákkal együtt. A Smatrix Move PRO integrálható a meglévő épületfelügyeleti rendszerekbe.

Smatrix Move PRO hó- és jégolvasztási, valamint használati melegvíz funkciókkal

Smatrix Move PRO hó- és jégolvasztási, valamint használati melegvíz funkciókkal
Legfontosabb tulajdonságok
 • Akár 4 fűtési- vagy 3 fűtési-hűtési zóna kezelése
 • 2 hóolvasztási zóna kezelése egyetlen központi egységben
 • Önálló vagy a Smatrix Base PRO-val kombinált működés
 • BMS integráció Modbus modullal
 • Egyszerű rendszerbeállítás lépésről-lépésre a telepítési és beüzemelési varázsló funkcióval

A Smatrix PRO helyiségszabályozó letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
További hírek a Szabályozók termékkategóriában
További hírek az Épületgépészeti automatika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Uponor  Smatrix  Pro  helyiségszabályozó  szabályozó  Smatrix  Base  PRO  KNX  helyiségszabályozó  Smatrix  Move  PRO  többzónás  szabályozás  hóolvasztás  BMS  integráció  Modbus  modul  helyiségszabályozás  felületfűtés  felülethűtés