proidea.hu online termékinformációs katalógus

Uponor Smatrix PRO felületfűtési és -hűtési szabályozó nagyobb létesítményekhez


2017. június 06.

Az Uponor új felületfűtési és -hűtési szabályozó rendszere egyetlen vezérlőegységet kínál minden épülettípushoz

Építsen az Uponorra a Smatrix PRO-val

Az Uponor új felületfűtési és –hűtési szabályozó rendszere egyetlen vezérlőegységet kínál minden épülettípushoz, amellyel az intelligens technológiának köszönhetően minden helyiségben könnyedén kialakítható az optimális hőmérséklet.

Optimális energiahatékonyság: Uponor Smatrix PRO
Az épületek komfortját számos tényező befolyásolja, függetlenül attól, hogy gyárépületekről, irodaházakról, vagy kórházakról legyen szó. Minden épület olyan egyedi, akár egy emberi lény: A különböző tájolású, formájú, szerkezetű és felhasználású épületek egyedi megoldásokat igényelnek. A hőmérséklet emelkedését és süllyedését több tényező (dolgozók száma, térfogatáram, napsugárzás, stb.) együttesen határozza meg. A komfort tehát különösen összetett témakör. Ezen felül a modern létesítmények folyamatos felügyeletre szorulnak – a riasztók, a belső hőmérséklet, a biztonsági- és egyéb érzékelők – az Uponor megoldásával mindezeket egyetlen vezérlővel szabályozhatja! Egyetlen központi egység gyűjti össze az adatokat az összes eszközről, ellenőrzi és elvégzi a teljesítmény-beállításokat az energiahatékonyság és a biztonság fokozásának érdekében.

A Smatrix PRO bármekkora méretű épület belső komfortját képes menedzselni
A Smatrix PRO bármekkora méretű épület belső komfortját képes menedzselni.

Smatrix Base PRO
A Smatrix Base PRO tökéletes választás nagyobb létesítményekhez, épületekhez, segítségével számos helyiség és terület hőmérséklete szabályozható egy időben. A legmagasabb szintű technológiát bárki könnyedén használhatja az érintőképernyős kezelőfelületnek és a felhasználóbarát menünek köszönthetően. A rendszer öntanuló algoritmussal rendelkezik, távvezérléssel is működtethető. A Smatrix Base PRO automatikusan reagál a különböző helyiségek igényeire.

Smatrix Base PRO auto-beszabályozás funkcióval és egyszerű épületfelügyeleti rendszeri (BMS) integrációval

Smatrix Base PRO auto-beszabályozás funkcióval és egyszerű épületfelügyeleti rendszeri (BMS) integrációval
 
 
 
Legfontosabb tulajdonságok
 • Különféle feladatokra használható, beleértve nagyobb létesítmények működtetését, akár 16 központi egységgel egyetlen rendszerben
 • Az automatikus beszabályozás egyszerű beállítást és üzemeltetést biztosít
 • Érintőképernyős kezelőfelület
 • KNX integráció modulon keresztül
 • Kompatibilis a KNX helyiségszabályozó berendezésekkel
 • Teljes integráció a Smatrix Move PRO szabályozóval
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hóolvasztási funkció: Biztonságot nyújt a kültéri járdákon, parkolókban és még a labdarúgó stadionokban is
Hóolvasztási funkció: Biztonságot nyújt a kültéri járdákon, parkolókban és még a labdarúgó stadionokban is

Smatrix Move PRO többzónás bel- és kültéri szabályozás
Az Smatrix Move PRO csúcstechnológiájú kiegészítője a Smatrix Base PRO-nak – a következő szintre emeli a komfortszabályozást. A különleges érzékelők lehetővé teszik a fűtési- és hűtési előremenő vízhőmérséklet többzónás szabályozását a kültéri hóolvasztási zónákkal együtt. A Smatrix Move PRO integrálható a meglévő épületfelügyeleti rendszerekbe.

Smatrix Move PRO hó- és jégolvasztási, valamint használati melegvíz funkciókkal

Smatrix Move PRO hó- és jégolvasztási, valamint használati melegvíz funkciókkal
Legfontosabb tulajdonságok
 • Akár 4 fűtési- vagy 3 fűtési-hűtési zóna kezelése
 • 2 hóolvasztási zóna kezelése egyetlen központi egységben
 • Önálló vagy a Smatrix Base PRO-val kombinált működés
 • BMS integráció Modbus modullal
 • Egyszerű rendszerbeállítás lépésről-lépésre a telepítési és beüzemelési varázsló funkcióval

A Smatrix PRO helyiségszabályozó letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
További hírek a Szabályozók termékkategóriában
További hírek az Épületgépészeti automatika termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Uponor  Smatrix  Pro  helyiségszabályozó  szabályozó  Smatrix  Base  PRO  KNX  helyiségszabályozó  Smatrix  Move  PRO  többzónás  szabályozás  hóolvasztás  BMS  integráció  Modbus  modul  helyiségszabályozás  felületfűtés  felülethűtés