ARKYS MERKUR 2 rácsos kábeltálca az Ultima Kft. kínálatában

ARKYS MERKUR 2 rácsos kábeltálca

A MERKUR 2 rendszerrel bonyolult formájú tálcarendszerek is létrehozhatók

Az ARKYS MERKUR 2 rácsos kábeltálcáknál a kis súly, a 2 méteres optimális gyártási hossz, a nagy variálhatóság és a rendszer rugalmassága teszi lehetővé az egyszerű és gyors szerelést, valamint a tálcarendszer igény szerinti kialakítását közvetlenül a telepítés helyén.

ARKYS MERKUR 2 rácsos kábeltálca - M2 300/50
ARKYS MERKUR 2 rácsos kábeltálca - M2 300/50

A MERKUR 2 rendszerrel bonyolult formájú tálcarendszerek is létrehozhatók, mindezt speciális szerszámok használata nélkül, minimális költség mellett.

A MERKUR 2 rácsos kábeltálcák jóval könnyebbek és egyszerűbb a takarításuk, mint a hagyományos lemez kábeltálcáknak, így ideális megoldást jelentenek például élelmiszer- vagy a gyógyszeripari területeken.

A MERKUR 2 a hagyományos, beltéren alkalmazható galvanizált (GZ) változaton kívül elérhető még kültéren használható tüzihorganyzott (ZZ) és extrém környezetbe (vegyipar, gyógyszeripar, húsipar, élelmiszeripar, stb.) szánt rozsdamentes acél – AISI 304L (A2) vagy AISI 316L (A4) –  változatban is.

A MERKUR 2 rendszer részét nemcsak a különböző méretű és kialakítású rácsos kábeltálcák képezik, hanem a gyors és szakszerű telepítéshez szükséges olyan kiegészítők is, mint például a különböző függesztő- és rögzítőelemek, tartókonzolok, menetes szárak, stb.

A MERKUR 2 rácsos kábeltálcák kétféle – normál (M2) és G-formájú (M2-G) – kivitelben készülnek. A tálcák hossza minden esetben 2 méter. A normál tálcák magassága 50 vagy 100 mm, szélessége 50, 100, 150, 200, 250, 300, 400 vagy 500 mm lehet.
A G-formájú tálcák magassága mindig 100 mm, szélessége pedig 50 vagy 100 mm lehet.

A hírben szereplő termékek
ARKYS MERKUR 2 rácsos kábeltálca rendszer - M2 300/50
 
ARKYS MERKUR 2 rácsos kábeltálca rendszer

Az ARKYS MERKUR 2 rácsos kábeltálca kis súlya, optimális gyártási hossza, nagy variálhatósága, valamint a rendszer rugalmassága lehetővé teszi az egyszerű, gyors szerelést és a tálcarendszer igény szerinti kialakítását közvetlenül a telepítés helyén. A MERKUR 2 rendszerrel bonyolult formájú tálcarendszerek is létrehozhatók, mindez minimális költséggel és standard szerszámok felhasználásával. A rácsos kábeltálcák egyszerűbben takaríthatóak, mint a lemez kábeltálcák, így ideális megoldást jelentenek például élelmiszer- vagy gyógyszeripari területeken. A MERKUR 2 rácsos kábeltálca elérhető a beltéren alkalmazható galvanizált (GZ), a kültéren használható tüzihorganyzott (ZZ) és az extrém környezetbe (vegyipar, gyógyszeripar, húsipar, élelmiszeripar, stb.) szánt rozsdamentes acél - AISI 304L (A2) és AISI 316L (A4) - változatban is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kábellétrák, kábeltálcák, kábeltartó szerkezetek
Kábellétrák, kábeltálcák, kábeltartó szerkezetek
Középfeszültségű és nagyfeszültségű villamosenergia-elosztás
Középfeszültségű és nagyfeszültségű villamosenergia-elosztás
Szerelvények, kábelezés
Szerelvények, kábelezés
Adatátviteli hálózatok, telekommunikáció
Adatátviteli hálózatok, telekommunikáció
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...