Újgenerációs zsaluzás - Framax Xlife Plus zsalurendszer

Új generációs zsaluzás - Framax Xlife Plus

A falak minden eddiginél gyorsabb zsaluzását teszi lehetővé a rendszer mögött álló innovatív technológia

Igényes betonfelület, egyenletes fugakép, szimmetrikus ankerkép, egyszerű és gyors kizsaluzás, forradalmian új, egyoldalas ankerezés.
Ez csak néhány a Framax Xlife Plus zsalurendszer előnyei közül. A rendszer teljes mértékben kompatibilis a népszerű és bevált termékekkel. Tulajdonképpen ez a Framax keretes falzsalurendszer Xlife táblával felszerelt továbbfejlesztett változata.

Újgenerációs zsaluzás - Framax Xlife Plus
Új generációs zsaluzás - Framax Xlife Plus

A titok az újgenerációs ankerekben rejlik, mellyel felgyorsul a szerelési folyamat. Az ankerezés egy oldalról történik, a művelethez elegendő egyetlen ember, sőt az átkötéshez nincs szükség műanyag csőre és kónuszra sem. Ez lényegesen kevesebb szerelést jelent, amely rekord sebességű falzsaluzást eredményez, akár a munka normál idejének egyharmada is megspórolható.
Az elkészült falak javítására sem kell időt és energiát fordítani, mivel az ankerhüvelyben a tömítést acél-acél kapcsolat biztosítja, így amellett, hogy az alkatrészek nem kopnak, rozsda megjelenésétől sem kell tartani. Az ankerek az átkötési pontoknál tárolhatók, így összeállítás közben biztosan kéznél vannak. Szűk helyeken is egyszerűen alkalmazható, magas falaknál is elegendő az egyoldali állványozás.
A zsalutáblák több méretben elérhetők, fektetve és állítva is kombinálhatók, nincs szegecslenyomat vagy rozsdafolt az elkészült betonon, vagyis minden alkalommal esztétikus, szimmetrikus betonfelület a végeredmény.

Újgenerációs zsaluzás - Framax Xlife Plus
Új generációs zsaluzás - Framax Xlife Plus

A Doka Xlife harmadik generációja garantálja a kiváló minőségű betonfelületet és egyenletes fugaképet. Nagyszámú átkötés esetén sincsenek szegecslenyomatok.
A rögzítési pontok kis száma látványos betonfelületet, igényes végeredményt garantál. A különböző méretű elemek kombinálása esetén is harmonizáltan elrendeződő fugakép az eredmény, vízszintesen és függőlegesen is.

Újgenerációs zsaluzás - Framax Xlife Plus
Új generációs zsaluzás - Framax Xlife Plus

A négyzet alakú alapelemet használva kevesebb elem szükséges, ezáltal szintén gyorsul a zsaluzás. A különböző méretű elemek átgondolt rendszert alkotnak, így bármilyen kombinációban alkalmazhatók, ezáltal pedig könnyen kikalkulálható az optimálisan kihasználható zsalumennyiség. A 3,3 m magas elemeknek köszönhetően magasítás nélkül zsaluzhatók nagy magasságú falak is.

A hírben szereplő termékek

Doka Frami Xlife keretes falzsalu Doka Alu Framax Xlife keretes falzsalu Doka Framax Xlife keretes falzsalu Doka Framax Xlife plus keretes falzsalu
 
Doka keretes falzsalu rendszerek
4 termék

A Doka keretes zsalurendszerei rugalmasan alkalmazkodnak a különféle alaprajzokhoz, falhosszúságokhoz, falmagasságokhoz, a rendszerelemek pontos illeszkedése minőségi betonfelületet eredményez.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Falzsaluzatok
Falzsaluzatok
Zsaluk, állványok
Zsaluk, állványok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...