proidea.hu online termékinformációs katalógus

Újabb szakmai elismerést kaptak a Leier kémények


2012. november 14.

Már a MOKÉSZ is elismeri a Leier kémények magas minőségét és értékállóságát


Megállapodást kötött a Leier Hungária Kft. és a Magyarországi Kéményseprőmesterek Szövetsége, amelynek értelmében a Leier kéményrendszerei megkapták a szakmai szervezet ajánlását, hiszen azoknak mindegyik típusa igazoltan megfelel a harmonizált európai szabványnak, illetve európai műszaki engedéllyel rendelkezik. A Leier emellett kéményeire 33 év garanciát vállal.

2012. októberétől elsőként a Leier is használhatja a "A Magyarországi Kéményseprőmesterek Szövetsége ajánlásával" logóját kéményrendszereikhez kapcsolódóan, hiszen megállapodást kötött a MOKÉSZ szakmai szervezetével, akik így ismerik el a Leier kéményrendszereinek magas minőségét és értékállóságát.

"Nagy megtiszteltetés egy ilyen komoly szakmai szervezet elismerése a Leier Hungária Kft.-nek. A mostantól használható logó is bizonyítja, hogy kéményrendszereink kiemelkedő minőséget képviselnek a piacon, innovatívak és sokoldalúan és egyszerűen felhasználhatóak." - mondta el az elismeréssel kapcsolatban Komlós Andor, a Leier Hungária Kft. ügyvezetője, majd hozzátette: "Általánosságban a Leier által forgalmazott kéményrendszerekről elmondható, hogy a gondos tervezésnek köszönhetően szerves részét képezik, úgy a hagyományos, mint a legkorszerűbb fűtési rendszereknek. A lakosság által alkalmazott fűtési módok bármelyikéhez fellelhető rendszereink közt az energia hatékony működést kiszolgálni képes, alkalmas rendszer. Kéményeink piaci elismertségét, azok egyre szélesebb körű alkalmazása igazolja."

A Leier és a MOKÉSZ szoros szakmai együttműködést folytat egymással. Az építőanyag gyártó gyakorlati oktatások, ismertető anyagok rendelkezésre bocsátásával, a Magyarországi Kéményseprőmesterek Szövetsége pedig műszaki tanácsadással segíti a másik fél tevékenységét.

A Leier kéményrendszerekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9024 Győr, Baross Gábor u. 42.
Telefon: +36 96 512 550
Fax: +36 96 512 560
E-mail:
Web: www.leier.hu
Leier Központi Értékesítés
  +36 96 512 000
   
   
   
A Leier cégcsoport első vállalkozását 1965-ben, a burgenlandi Horitschonban hozta létre Michael Leier. Az 1970-től döntően a betoniparban és építőiparban tevékenykedő társaság napjainkra a nemzetközi piac több üzletágában is sikeresen tevékenykedő, dinamikusan fejlődő vállalatbirodalommá vált, amely hat országban (Ausztriában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában és Horvátországban) 36 működő telephellyel rendelkezik, 2000 alkalmazottat foglalkoztat, és mintegy 200 millió eurós (60 milliárd forintos) éves forgalmat bonyolít. A cégcsoport hat magyarországi betonüzemével, és két téglagyárával a magyar szerkezeti építőanyag-gyártás meghatározó szereplőjévé vált az évek során.
Márkanevek: Leiertherm, LeierPLAN, Durisol
További hírek a Kémények termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Leier  kémény  MOKÉSZ