Újabb szakmai elismerést kaptak a Leier kémények

Már a MOKÉSZ is elismeri a Leier kémények magas minőségét és értékállóságát

Megállapodást kötött a Leier Hungária Kft. és a Magyarországi Kéményseprőmesterek Szövetsége, amelynek értelmében a Leier kéményrendszerei megkapták a szakmai szervezet ajánlását, hiszen azoknak mindegyik típusa igazoltan megfelel a harmonizált európai szabványnak, illetve európai műszaki engedéllyel rendelkezik. A Leier emellett kéményeire 33 év garanciát vállal.

2012. októberétől elsőként a Leier is használhatja a "A Magyarországi Kéményseprőmesterek Szövetsége ajánlásával" logóját kéményrendszereikhez kapcsolódóan, hiszen megállapodást kötött a MOKÉSZ szakmai szervezetével, akik így ismerik el a Leier kéményrendszereinek magas minőségét és értékállóságát.

"Nagy megtiszteltetés egy ilyen komoly szakmai szervezet elismerése a Leier Hungária Kft.-nek. A mostantól használható logó is bizonyítja, hogy kéményrendszereink kiemelkedő minőséget képviselnek a piacon, innovatívak és sokoldalúan és egyszerűen felhasználhatóak." - mondta el az elismeréssel kapcsolatban Komlós Andor, a Leier Hungária Kft. ügyvezetője, majd hozzátette: "Általánosságban a Leier által forgalmazott kéményrendszerekről elmondható, hogy a gondos tervezésnek köszönhetően szerves részét képezik, úgy a hagyományos, mint a legkorszerűbb fűtési rendszereknek. A lakosság által alkalmazott fűtési módok bármelyikéhez fellelhető rendszereink közt az energia hatékony működést kiszolgálni képes, alkalmas rendszer. Kéményeink piaci elismertségét, azok egyre szélesebb körű alkalmazása igazolja."

A Leier és a MOKÉSZ szoros szakmai együttműködést folytat egymással. Az építőanyag gyártó gyakorlati oktatások, ismertető anyagok rendelkezésre bocsátásával, a Magyarországi Kéményseprőmesterek Szövetsége pedig műszaki tanácsadással segíti a másik fél tevékenységét.

A Leier kéményrendszerekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Leier Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Leier LSK kéményrendszer Leier SMART kéményrendszer Leier LK kéményrendszer Leier Multikeram LAS kéményrendszer
 
Leier kéményrendszerek
6 termék

A Leier kéményrendszereket hosszú használatra tervezték, kerámia béléscsövük több évtizedig ellenállnak a kémény üzemelése során keletkező káros anyagoknak (például a füst maró savjának) és az óhatatlanul kicsapódó nedvességnek is. A Leier kéménytípusai között bármilyen tüzelőanyaggal történő fűtéshez talál kéményt. Választhat univerzális (minden tüzelőanyaghoz kiváló) vagy speciális (az adott tüzelőanyaghoz a legoptimálisabb) kéményt.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kémények
Kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...