proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Zehnder Kazeane fürdőszobai design radiátor


2018. március 05.

Ferde bordázatát a többszintes építészeti alkotások inspirálták

Zehnder Kazeane fürdőszobai design radiátor

Mintha egy acélszalaggal tekerték volna be a fürdőszobai radiátort. A Zehnder Kazeane a modern formatervezés és gyakorlati érzék ötvözete. Ferde bordázatát a többszintes építészeti alkotások inspirálták. A nagyvonalúan kialakított nyílások elegendő helyet biztosítanak az egész család törülközői számára. A forma és funkció kapcsolódása révén a Zehnder Kazeane a kényelem mellett stílust is ad a fürdőszobának. A formatervezett Kazeane radiátor a fürdőszoba ideális törölközőszárítós radiátora. A radiátort oldalt lekerekített 30 x 40 mm-es D profilok és átlós elrendezésű 70 x 8 mm-es lapos csövek alkotják, amelyek mint egy acél szigetelőszalag csomagolják be a radiátort. Ez az elrendezés ideális a törölközők felakasztására és szárítására.
A radiátor 4 csatlakozással rendelkezik, 2 alsó középső 50 mm-es távolságú csatlakozás az előremenő és visszatérő ág számára, valamint külső bal és jobb oldali csatlakozás, valamint légtelenítőszelep. A radiátorok alapesetben RAL 9016 porfestett lakkozással készülnek, kérésre különleges színben is rendelhetők. A Zehnder-színskála valamennyi színében és felületkialakításával kapható. A radiátorok CE tanúsítvánnyal rendelkeznek és szerelésre készen szállítják őket, szép formájú fali konzolokkal, karton és fólia csomagolásban.

Előnyök
  • Modern formatervezés átlós lapos csövekkel, egyéni megjelenés a különleges designnak köszönhetően
  • Több törülköző kényelmes szárításához – ideális családok számára, széles nyílások a törölközők felakasztásához
  • Kérésre elegáns szelepbeépítés
  • A csövek közötti nagy távolságnak köszönhetően egyszerűen tisztítható
  • Központi fűtés üzemmód, hamarosan elektromos üzemmód is elérhető lesz
Különleges előnyök meleg vizes üzemben
  • Rugalmas telepítés az 50 mm-es középső kötésnek köszönhetően
  • Rugalmasan telepíthető a jobb vagy bal oldali csatlakozásoknak köszönhetően

A Zehnder Kazeane fürdőszobai design radiátor letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni az Zehnder GmbH Magyarországi Kereskedelmi Képviselet munkatársától, használja a megfelelő gombok egyikét.
 

Termék
Cég
Tóth István
értékesítési vezető +36 30 268 7010
A Zehnder anyavállalat 2008 óta tart fenn Magyarországon kereskedelmi képviseletet. Az alábbi szegmensekben áll rendelkezésre: radiátorok, sugárzóernyők, felületfűtő és hűtő megoldások, komfort szellőztetés.
A termékek, rendszerek a Zehnder partnerek üzleteiben, irodáiban, bemutatótermeiben tekinthetők meg.
További hírek a Radiátorok és falszegélyfűtések termékkategóriában
További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Zehnder  Kazeane  fürdőszobai  design  radiátor  fűtőtest  törölközőszárítós  radiátor  törölközőszárító  törülközőszárító