proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új csapadékvíz elvezető készletek a Zambelli COLORFERR Kft.-től


2017. július 21.

Alkalmazhatóak kerti házakhoz vagy autóbeállókhoz

A Zambelli COLORFERR Kft. csapadékvíz elvezetők választékának új eleme a kisebb kerti házakhoz vagy autóbeállókhoz ajánlott. A készlet a ZM Robust Mester-rendszer jól bevált elemeiből tevődik össze a most divatos Antracit színben. A készlet 8, illetve 12 fm 250/80 mm-es cső/csatorna kombinációt, szár nélküli csatornatartókat állítható adapterrel, véglemezeket, betorkollókat és bilincseket foglal magában.

A csapadékvíz elvezető készleteket a Németországban és Európában érvényes szabványoknak megfelelően gyártják. A robusztus anyag, melyből az alkotóelemeket készítik, lehetővé teszi a nagy szél- és hóterhelésnek való ellenállást, miközben a legjobb megmunkálhatóságot és az egyszerű szerelhetőséget is biztosítja. A cink-magnézium bevonat, az elsődleges hordozóanyag és a magas kopásállóságú Robust fedőlakk gondoskodik a rozsda elleni védelemről, a hosszú élettartamról és az időjárásállóságról.

A színes horganyzott csapadékvíz elvezetési rendszer odavonzza a tekinteteket a kerti házra vagy a gépkocsi beállóra. Hobbi mesteremberek számára videós szerelési útmutatót kínálnak segítségként, mely lépésről-lépésre tartalmazza a szerelés folyamatát.Ha az új csapadékvíz elvezető készletekkel kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Zambelli COLORFERR Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.
 

Cég
Székhely: H-7045 Györköny, 0198/1 hrsz.
Telefon: +36 75 552 400
Fax: +36 75 552 411
E-mail:
Web: http://www.zambelli.hu
Web: http://www.colorferr.hu
Vas Róbert
Kereskedelmi igazgató +36 75 552 413, +36 30 337 6149
   
   
   
   
A Zambelli neve több, mint 50 éve egyet jelent a legmagasabb színvonalú fémfeldolgozással. Csapadékvíz-elvezetési termékeket, polcrendszereket és fém tetőrendszereket gyártanak, melyeket az egész világon értékesítenek. Német üzemeik vezető szerepet töltenek be a Zambelli csoporton belül a termék- és gyártási megoldások kifejlesztésében, illetve az egyedi gyártásban.
Márkanevek: COLORFERR, Mester
További hírek az Ereszcsatornák termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Zambelli  Colorferr  csapadékvíz  elvezetés  esőcsatorna  ereszcsatorna  Robust  Mester-rendszer  esővíz  elvezetés