Új csapadékvíz elvezető készletek a Zambelli COLORFERR Kft.-től

Alkalmazhatóak kerti házakhoz vagy autóbeállókhoz

A Zambelli COLORFERR Kft. csapadékvíz elvezetők választékának új eleme a kisebb kerti házakhoz vagy autóbeállókhoz ajánlott. A készlet a ZM Robust Mester-rendszer jól bevált elemeiből tevődik össze a most divatos Antracit színben. A készlet 8, illetve 12 fm 250/80 mm-es cső/csatorna kombinációt, szár nélküli csatornatartókat állítható adapterrel, véglemezeket, betorkollókat és bilincseket foglal magában.

A csapadékvíz elvezető készleteket a Németországban és Európában érvényes szabványoknak megfelelően gyártják. A robusztus anyag, melyből az alkotóelemeket készítik, lehetővé teszi a nagy szél- és hóterhelésnek való ellenállást, miközben a legjobb megmunkálhatóságot és az egyszerű szerelhetőséget is biztosítja. A cink-magnézium bevonat, az elsődleges hordozóanyag és a magas kopásállóságú Robust fedőlakk gondoskodik a rozsda elleni védelemről, a hosszú élettartamról és az időjárásállóságról.

A színes horganyzott csapadékvíz elvezetési rendszer odavonzza a tekinteteket a kerti házra vagy a gépkocsi beállóra. Hobbi mesteremberek számára videós szerelési útmutatót kínálnak segítségként, mely lépésről-lépésre tartalmazza a szerelés folyamatát.Ha az új csapadékvíz elvezető készletekkel kapcsolatban bővebb információt szeretne kérni a Zambelli COLORFERR Kft. munkatársától, használja az alábbi Információkérés gombot.

Kategóriák

Ereszcsatornák
Ereszcsatornák
Tetők, homlokzatok
Tetők, homlokzatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...