Új Weishaupt WKmono 80 monoblokk égő

A fejlesztés során külön hangsúlyt kapott a kompakt építési mód megvalósítása

Az új WKmono 80 monoblokk égő azt a teljesítménytartományt nyújtja, ami eddig csak különálló égéslevegő ventilátorral volt lehetséges. Légcsatornára nincs szükség, így jelentősen csökken a telepítés időszükséglete.

A fejlesztés során külön hangsúlyt kapott a kompakt építési mód megvalósítása. Így lehetséges, hogy a WKmono 80 gáz/olaj tüzelőberendezés építési hossza mindössze 1630 mm, miközben a 17 MW teljesítmény leadására képes. Ezen kívül hatékonyság, csendes üzem és optimális belső légáramlás jellemzi.
 
Kompakt kialakítása ellenére minden egysége, így a keverőrendszer, a levegő mennyiségszabályzók és a tüzelésvezérlő, könnyen hozzáférhető. Sztenderd lángcsőhossz esetén a keverőrendszer anélkül állítható karbantartási pozícióba az égőn belül, hogy ki kelljen szerelni onnan. Hosszabb keverőrendszerek (1100 mm lángcsőhosszig) könnyen kiemelhetők az égőházon keresztül.

A WKmono 80 tüzelőberendezés üzembe helyezése menüvezérelt üzembe helyező programmal kényelmesen végezhető el a tüzelésvezérlőn keresztül.

A keverőrendszer mellett több elem, a már nagyon jól bevált WK égősorozatból származik. Ez a kivitelezők és az üzemeltetők számára előnyöket biztosít, mint pl.: egyszerű pótalkatrészbeszerzés, pótalkatrész raktározás valamint tüzeléstechnikusi oktatás és szerviz.

A Weishaupt digitális tüzelésvezérlése optimális tüzelési jellemzőket és könnyű kezelést biztosít. A beépített kapcsolódási felület minden szükséges információ és vezérlőparancs továbbítását lehetővé teszi a fölérendelt vezérlés felé ill. a fölérendelt vezérléstől. Szükség esetén kiegészíthető távellenőrző, távkezelő és távdiagnosztizáló berendezéssel.
Az új WKmono 80 monoblokk égő letölthető termékismertetőjéért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Weishaupt Hőtechnikai Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

A hírben szereplő termékek

 
Weishaupt WK égősorozat (32.000 kW -ig)

A WK-sorozatú égők a Weishaupt mindenkori legerősebb tüzelőberendezései. 32.000 kW-ig terjedő teljesítményével elsősorban nehéz ipari körülmények közötti működésre tervezték. Gáz-, olaj- és kéttüzelőanyagos valamint szimultántüzeléses kivitel áll rendelkezésre.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Kategóriák

Tüzeléstechnika
Tüzeléstechnika
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...