proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új VMZINC perforált lemezek, akár egyedi mintákkal is


2018. július 11.

A VMZINC homlokzatburkolatok már perforált formában is elérhetők

A titáncink felhasználási módja változik, igazodik az új trendekhez, kiszolgálja az építészek és megrendelők örök vágyát, hogy valami egyedi építészeti megoldást hozzanak létre. Mindezt úgy, hogy a belső terek komfortja is megmaradjon és az épületekkel szemben támasztott egyre szigorúbb követelmények is teljesüljenek. A természeténél fogva átlátszatlan anyag a perforációnak köszönhetően hálóként vagy csipkefátyolként burkolja be az épületet. A hengerelt titáncink szakértője, a VMZINC®, széles választékot kínál standard perforált lemezekből, de egyedi minták elkészítésére is van lehetőség.

Átlátszóság
VMZINC perforált lemezek - Átlátszóság
A perforáció olyan eredeti kifejezési mód, amely egyre népszerűbb az építészek körében.

Vibrálás
VMZINC perforált lemezek - Vibrálás
A különböző formai megjelenésű lyukak a VMZINC homlokzatburkolatokkal kombinálva, változatos homlokzati textúrákat eredményeznek. A ritmussal és a fény-árnyék játékkal új esztétikai dimenzió jön létre.

Fátyol
VMZINC perforált lemezek - Fátyol
30%-os perforációval az áttetszőség sokkal izgalmasabb hatást vált ki. A lyukak formáját, méretét és elosztását kérésre a projekt követelményei szerint alakítják ki.

Hőtechnika
VMZINC perforált lemezek - Hőtechnika
Az ablakok elé szerelt VMZINC perforált homlokzatburkolati panelek jelentősen javítják az épületek hőtechnikai teljesítményét, észrevehetően csökkentve a légkondícionáló használatát. A napvédő árnyékolók a természetes fényt beengedik a belső terekbe, miközben védenek a túlzott felmelegedéstől és a kiváncsi tekintetektől.

Kínálat
VMZINC standard és egyedi perforációk
A VMZINC számos standard perforált lemezt kínál. 67%-os áttörtségig lehetőség van egyedi minták, sőt pixelgrafikus képek elkészítésére is.

Épületek VMZINC perforált homlokzatlemezekkel

Eiffel-torony – Nyugati pillér, Párizs (Franciaország)
Eiffel-torony – Nyugati pillér, Párizs (Franciaország)

11. utca 355. San Francisco (USA)
11. utca 355. San Francisco (USA)

Információs központ, Stonehenge (UK)
Információs központ, Stonehenge (UK)

A VMZINC perforált lemezek angol nyelvű katalógusát itt megnézheti.

Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a VM Building Hungary Kft. munkatársaitól, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2092 Budakeszi, Kagyló u. 4-6.
Postacím: H-2092 Budakeszi, Pf. 101.
Telefon: +36 23 452 452
E-mail:
Web: www.vmzinc.hu
Károlyi Zsuzsanna
műszaki tanácsadás +36 30 210 4103
Stefánovics Attila
értékesítési vezető +36 30 181 1524
   
A VM Building Solutions Hungary Kft. - régi nevén UMICORE BPH Kft. – a Fedrus International csoport 100%-os tulajdonú leányvállalata. A magyar piacon 1995 óta jelen levő cég a Franciaországban gyártott réz-titán ötvözetű horganytermékek magyarországi forgalmazásával foglalkozik. A cég tevékenysége az anyacég által gyártott termékek értékesítésén és marketingjén túlmenően kiterjed a lágy fémlemezfedésekkel és a bádogosmunkával kapcsolatos valamennyi területre: fémlemezfedések, homlokzatburkolatok, ereszcsatorna rendszerek, szerszámok, bádogosgépek, ornamentikák, szegélyek, vápák és egyedi termékek gyártása.
Márkanevek: VMZINC
További hírek a Kazettás és sávos fém homlokzatburkolatok termékkategóriában
További hírek a Tetők, homlokzatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  VMZINC  homlokzatburkolat  homlokzati  lemez  perforált  lemez  VM  Building  Solutions