proidea.hu online termékinformációs katalógus

Ismerkedjen meg az új UPONOR UNIPIPE falikorong családdal!


[Archív] A hírben található információk egy része elavult


2005. október 27.

A rendszer gyorsan szerelhető az előszerelt elemeknek köszönhetően.

Az UPONOR UNIPIPE rendszer fejlesztéseinek folytatásaként az új, könnyen szerelhető és megbízható szerelvénycsaládot követően az UPONOR szerelőbarátabbá tette falikorong rendszerét is. Az új UNIPIPE falikorongok folyamatos, funkcionalitást és a gyakorlati alkalmazhatóságot célzó fejlesztések eredményeként jöttek létre. Az egymással kompatibilis UPONOR termékek minden helyzetben könnyen és hatékonyan szerelhetők.

Ismerkedjen meg az új UPONOR UNIPIPE falikorong családdal!

A rendszer gyorsan szerelhető az előreszerelt elemeknek köszönhetően. A falikorongok különböző tengelytávolsággal használhatóak, hangszigeteléssel, vagy anélkül. Vakolat alatti csatlakozás is megvalósítható.
A falikorongtartó lemezek széles választékával gyakorlatilag bármilyen rendszer esetén egyszerű és gyors a helyszíni szerelés. A falikorongtartó lemezek gyárilag előkészített kivágásaik és furataik segítségével könnyen rögzíthetők bármilyen felületen.
A rendszer egymással teljesen kompatibilis elemei a helyszíni munkát problémamentessé teszik, az innovatív csatlakozási rendszerrel a falikorongok gyorsan, stabilan szerelhetőek. Behelyezni, bepattintani és kész!

 

Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
További hírek a Fal és födém fűtési-hűtési rendszerek termékkategóriában