proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Uponor Smatrix Style design termosztát


2017. augusztus 17.

A Smatrix Style tökéletesen illeszkedik az otthonok belső teréhez, emellett hozzájárul a kényelmes élettér eléréséhez

Új Uponor Smatrix Style design termosztát

A szakértők által biztosított megoldás

A Smatrix Style alkalmazkodik az egyéni igényeihez. Az érezhető dizájn fogalmát testesíti meg. A Smatrix vezérlőrendszer részeként a Smatrix Style több, mint egy egyszerű termosztát. Optimalizálja a helyiség hőmérsékletét, növeli a komfortérzetet, és energiaköltségeket takarít meg. Mindez az Uponor, a felületfűtési és –hűtési rendszerek iparágának vezető gyártójától.

Smatrix Style termosztát és szenzor

A digitális termosztát két változatban, fehér és fekete színben érhető el. A helyiség bármelyik falára felszerelhető, és vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikál a Smatrix vezérlőrendszerrel. Diszkréten illeszkedik a lakás belteréhez: szinte láthatatlanul beépíthető, akár egy egyszerű villanykapcsoló. A készülékben található páratartalom érzékelő segítségével hűtés esetén helyiségenként tudjuk mérni a páratartalmat, és megelőzhetjük a páralecsapódást. Így a páralecsapódás kockázata esetén nem az egész hűtési rendszer áll le, hanem csak a kritikus helyiséghez tarozó állásszabályzók zárnak.

Ultraérzékeny szenzorok

Ultraérzékeny szenzorok

Az üzemi hőmérséklet-szenzorok a lehető legpontosabban mérik a beltéri hőmérsékletet. A levegő és a környezet hőmérsékletét egyaránt érzékelik, ami a hőérzet pontosabb mérését teszi lehetővé.


Smatrix alkalmazás

Smatrix alkalmazás

Ha felületfűtési és -hűtési rendszereket csak az adott helyiségből lehet szabályozni a megfelelő komfortérzet elérése és fenntartása mind a tulajdonosoknak, mind a kivitelezőknek egyaránt kihívást jelent. Ahhoz, hogy megváltoztassuk a hőmérsékletet, valakinek mindig a helyszínen kell lennie beállítani és ellenőrizni a rendszert, hogy az mindig az optimális energiahatékonysággal működjön. Erre a kihívásra válaszolva az Uponor kifejlesztette az Uponor Smatrix alkalmazást, hogy bárhol és bármikor megfelelően tudjuk szabályozni a helyiségek hőmérsékletét: otthonról, a munkából, üzleti út vagy akár nyaralás közben is. Ha elutazik, energiát és pénzt takaríthat meg azzal, hogy a fűtést egyszerűen „Távollét” vagy „Gazdaságos” módba kapcsolja. A Smatrix App a hőmérséklet-szabályozó, ami mindig kéznél van!


Az Smatrix Style termosztát letölthető katalógusát a hír alatti termékképre kattintva találja meg. Amennyiben árajánlatot vagy további információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja az megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
Hír
Az Uponor Smatrix Style elnyerte a nemzetközi Plus X Award díjat
2017.11.02    
További hírek a Fűtésszabályozók termékkategóriában
További hírek a Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Uponor  Smatrix  Style  design  termosztát  szabályozó  helyiség  szabályozó  szobatermosztát