proidea.hu online termékinformációs katalógus

Az Uponor Smatrix Style elnyerte a nemzetközi Plus X Award díjat


2017. november 02.

A speciális energiahatékonysággal, valamint nagyfokú kényelemmel rendelkező intelligens szabályozórendszer


Az Uponor új szobatermosztátja, az Uponor Smatrix Style elnyerte a nemzetközi Plus X Award díjat a márka és termékminőség elismerésére rendezett, legnagyobb nemzetközi innovációs díjátadón. A szakértő zsűri a Magas Minőség, Design, Könnyű használhatóság és a Fenntarthatóság kategóriákban osztotta ki az „elismert minőség” jelzést.

A speciális energiahatékonysággal, valamint nagyfokú kényelemmel rendelkező intelligens szabályozórendszer mellett a Smatrix Style leginkább az egyszerű és attraktív kivitelével győzte meg a zsűrit. A szakértők szerint a Smatrix Style teljesíti azt a fontos elvárást is, hogy egyszerűen kezelhető legyen- leginkább a Smatrix applikáción keresztül történő egyszerű beállíthatóságnak köszönhetően.


Az Smatrix Style termosztát letölthető katalógusát a hír alatti termékképre kattintva találja meg. Amennyiben árajánlatot vagy további információt szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja az megfelelő gombot.
 

Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
Hír
Új Uponor Smatrix Style design termosztát
2017.08.17    
Kulcsszavak:  uponor  smatrix  style  szabályozórendszer  termosztát  plus  x  díj  szabályozó  szobatermosztát