proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Uponor Decibel lefolyócső-rendszer


2017. június 29.

A modern, hangcsillapított lefolyócső-rendszer ötvözi az innovatív technológiát és az elegáns tervezést

Új Uponor Decibel lefolyócső-rendszer

Az Uponor Decibel fejlesztési folyamata több okból is figyelemre méltó. Először is a fejlesztés során megtalálták a legjobb megoldást a lefolyózaj kiküszöbölésére: A Decibel anyaga egy többrétegű polipropilén konstrukció, egy egyedülálló üvegszál erősítésű réteggel megerősítve. A német Fraunhofer Intézet által végzett vizsgálatok azt mutatják, hogy a Decibel kiváló hangelnyelő tulajdonságokkal rendelkezik. De nem ez volt az egyetlen tervezési paraméter.
Új Uponor Decibel lefolyócső-rendszer

A megjelenés számít
Az Uponor tudja, hogy a megjelenés is fontos tényező a lefolyócső-rendszerekben, mivel a telepítés egy része gyakran látható helyen van. Felmérték a felhasználók igényeit, hogy megtudják, melyik szín az, amely egyszerre semleges és elegáns. A partnerek válaszai alapján a fehéret választották és ezzel létrehoztak egy csövet, amely nemcsak csendes, hanem elegáns és letisztult hatást kelt a konyhákban és a fürdőszobákban is.

Folyamatos fejlesztés
Az Uponor Decibel 50-160 mm átmérőjű csővezetékek és idomok teljes rendszere, amely teljesen kompatibilis a hagyományos beltéri vízelvezetéssel. A rendszer fejlesztése folyamatosan zajlik, hogy minél több igényre megfelelő megoldást nyújtsanak.

Az Uponor Decibel előnyei
  • Alkalmazható új építésekhez és felújításokhoz
  • Egyszerű fektetés speciális eszközök nélkül
  • Elérhető méretek: Ø 50, 75, 110 és 160 mm
  • Hőmérsékleti tartomány: 85–100 °C
  • Megfelel az EN 1451 európai szabvány valamennyi követelményének

Amennyiben az Uponor Decibel lefolyócső-rendszerről árajánlatot, további információt vagy katalógust szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Központi iroda: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Ügyfeleik bizalommal építhettek az Uponorra az elmúlt 100 évében. Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, napjainkban világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Értékesítési hálózata több, mint 100 országban van jelen, 4000 alkalmazottat foglalkoztat, az éves árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Eurót. Az Uponor több, mint 25 éve van jelen Magyarországon és nyújt ügyfelei számára felületfűtési és -hűtési, radiátoros, vízellátási, távhőellátással, zajcsillapított csatornarendszerrel, előszerelt hőközponti egységekkel, valamint helyiségszabályzással kapcsolatos megoldásokat. Alkalmazásaik rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereinken keresztül. Folyamatos fejlesztéseik energiahatékony termékeket eredményeznek a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembe vételével. Ügyfeleikkel, partnereikkel és munkatársaikkal egy jobb emberi környezet, fenntartható jövő kialakításán dolgoznak a minőség szem előtt tartásával.
További hírek a Lefolyócsőrendszerek termékkategóriában
További hírek a Csőrendszerek, idomok, folyókák termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Uponor  Decibel  lefolyócső-rendszer  hangcsillapított  lefolyó