proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Uponor Decibel lefolyócső-rendszer


2017. június 29.

A modern, hangcsillapított lefolyócső-rendszer ötvözi az innovatív technológiát és az elegáns tervezést

Új Uponor Decibel lefolyócső-rendszer

Az Uponor Decibel fejlesztési folyamata több okból is figyelemre méltó. Először is a fejlesztés során megtalálták a legjobb megoldást a lefolyózaj kiküszöbölésére: A Decibel anyaga egy többrétegű polipropilén konstrukció, egy egyedülálló üvegszál erősítésű réteggel megerősítve. A német Fraunhofer Intézet által végzett vizsgálatok azt mutatják, hogy a Decibel kiváló hangelnyelő tulajdonságokkal rendelkezik. De nem ez volt az egyetlen tervezési paraméter.
Új Uponor Decibel lefolyócső-rendszer

A megjelenés számít
Az Uponor tudja, hogy a megjelenés is fontos tényező a lefolyócső-rendszerekben, mivel a telepítés egy része gyakran látható helyen van. Felmérték a felhasználók igényeit, hogy megtudják, melyik szín az, amely egyszerre semleges és elegáns. A partnerek válaszai alapján a fehéret választották és ezzel létrehoztak egy csövet, amely nemcsak csendes, hanem elegáns és letisztult hatást kelt a konyhákban és a fürdőszobákban is.

Folyamatos fejlesztés
Az Uponor Decibel 50-160 mm átmérőjű csővezetékek és idomok teljes rendszere, amely teljesen kompatibilis a hagyományos beltéri vízelvezetéssel. A rendszer fejlesztése folyamatosan zajlik, hogy minél több igényre megfelelő megoldást nyújtsanak.

Az Uponor Decibel előnyei
  • Alkalmazható új építésekhez és felújításokhoz
  • Egyszerű fektetés speciális eszközök nélkül
  • Elérhető méretek: Ø 50, 75, 110 és 160 mm
  • Hőmérsékleti tartomány: 85–100 °C
  • Megfelel az EN 1451 európai szabvány valamennyi követelményének

Amennyiben az Uponor Decibel lefolyócső-rendszerről árajánlatot, további információt vagy katalógust szeretne kérni az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1043 Budapest, Lórántffy Zsuzsanna utca 15/b.
Telefon: +36 1 203 3611
E-mail:
Web: www.uponor.hu
Uponor ügyfélszolgálat
   
   
   
Az Uponor 1965 óta foglalkozik csővezeték rendszerek gyártásával, mára már világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. A vállalat több mint 4000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, jelen van több mint 100 országban, az éves árbevétele meghaladja az 1 milliárd €-t. A cég több mint 20 éve nyújt ügyfelei számára sugárzó fűtési-hűtési, radiátoros, vízellátási, valamint távhőellátással kapcsolatos megoldásokat Magyarországon is. Az alkalmazások rendszergaranciával kerülnek forgalomba, nagykereskedői partnereken keresztül. Folyamatos fejlesztések energiahatékony termékeket eredményeznek, a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés figyelembevételével. Az Uponor célja a jobb emberi környezet kialakítása a minőség szem előtt tartásával.
További hírek a Lefolyócsőrendszerek termékkategóriában
További hírek a Csőrendszerek, idomok, folyókák termékkategóriában
További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
Kulcsszavak:  Uponor  Decibel  lefolyócső-rendszer  hangcsillapított  lefolyó