proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Tupai 5s Line kilincsek


2019. április 15.

Szinte észrevétlenek az új, minimál stílusú rozetták

Új Tupai 5s Line kilincsek

Az elegáns és minimalista stílushoz illeszkedő Tupai 5s Line kilincset az egyszerű vonalvezetés, a változatos és egyedi színválaszték jellemzi. Egyedülálló kialakítása fokozza a modern belső tér érzetét.
A megszokottnál alacsonyabb (5 mm), kerek vagy négyzetes rozetta alaplapja könnyen felszerelhető átmenőcsavarokkal az ajtóra, majd a rozettatakaróval egybe szerelt kilincset egyszerűen csak fel kell pattintani rá.

Új Tupai 5s Line kilincsek

Tupai kilincsek - 5 év garancia
A Tupai kilincsek a legmagasabb használati osztályba sorolhatók, tehát kifejezetten nagy igénybevételnek is ellenállnak és nagyon tartósak. Ezt nem csak a kilincsek robusztus fém alaplapos rozettái, erős metrikus átmenőcsavaros felszerelésük és masszív kialakításuk, hanem független európai minőségellenőrző intézetek tanúsítványai is garantálják. Emiatt biztosíthatnak minden Tupai kilincsre 5 év működési garanciát.

Új Tupai 5s Line kilincsek

Tupai kilincsek - Longlife minősítés
A Tupai termékek minőségét a gyártó saját laboratóriumában folyamatosan ellenőrzi, és minden termékükkel kapcsolatban garantálják a a 200,000 nyitási ciklus minőség károsodás nélküli teljesítését.

Új Tupai 5s Line kilincsekA Tupai 5s Line kilincsek letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a Lartech - Maestro Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2330 Dunaharaszti, Némedi út 100.
Telefon: +36 24 537 175
Fax: +36 24 537 177
E-mail:
Web: www.kilincsek.eu
Web: www.maestro-toloajto.eu
Szöllősy Tamás
ügyvezető igazgató +36 70 773 9269
   
   
   
   
A Lartech-Maestro Kft. a Maestro kilincsek és épületvasalatok mellett, európai kilincsgyártók termékeit hozza forgalomba márkaképviseletként. A Maestro kilincsek 1999 óta vannak jelen a magyar piacon, azóta a hazai piac meghatározó szereplői. A cég büszke arra, hogy az ország legtöbb szakkereskedését (zárszaküzletek, barkácsboltok, ajtószalonok, ajtógyártók) ők látják el kilincsekkel.
Márkanevek: Maestro, Mandelli, FSB, Tupai, DND Martinelli
További hírek a Vasalatok, kilincsek termékkategóriában
További hírek a Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Lartech-Maestro  Tupai  5s  Line  kilincs  rozetta