proidea.hu online termékinformációs katalógus

Ragasztott üvegezésű technológia az Internorm-tól


2006. június 23.

Mivel az ablakszárny stabilitását a beragasztott üveg biztosítja, nincs szükség az acél merevítésre, ezáltal javul a hőszigetelő-képesség.

Kulcsszó: tartósság

Ha szeretnénk tisztában lenni azzal, milyen minőség és szolgáltatás rejlik az ár és a külső megjelenés mögött, tartós, időtálló, ugyanakkor esztétikus megjelenésű ablakokat szeretnénk házunkra, feltétlenül vegyük igénybe szakemberek segítségét. Ma már a műanyag ablakok is a legkorszerűbb technológiával készülnek. Az Internorm választékában hozzájuk rendelhető alumínium borítás pedig az egyedi megjelenés mellett tartós megoldást is jelent.

Egyik fontos elvárásunk bármely építőanyaggal, így a nyílászárókkal szemben is, hogy azok lehetőleg minél hosszabb élettartamúak legyenek és ezen élettartam alatt lehetőleg ne veszítsenek szépségükből. A nyílászáró-piacon elmúlt években tapasztalt intenzív fejlődésnek köszönhetően az építkezőknek nehézségeket okozhat megnövekedett piac kínálatában való az eligazodás. Nézzük hát mire kell odafigyelnünk!

Az Internorm műanyag ablakaihoz igényelhető alumínium borítás az időjárás viszontagságaival szemben nagyon ellenálló. A pattintott alumínium borítás karbantartása egyszerű, felülete könnyen tisztítható. Adott esetben a szárnynál maga a borítás is cserélhető. Egy javító stift segítségével akár a kisebb sérülések is egyszerűen, házilagosan javíthatóak.

Ragasztott üvegezésű technológia az Internorm-tól

Mitől lesz az ablak még tartósabb?

Természetesen az alumínium borítás gondoskodik a leghatékonyabban a külső hatások elleni védelemről, azonban legalább ilyen fontos tényező a stabilitás. Az Internorm Passion szerkezetei 68 mm-es, a Dimension+ 80 mm-es profilból készülnek. Az Internorm műanyag ablakai minden esetben ragasztott technológiával készülnek. A szárnyba ragasztott üvegezés fokozza az ablak stabilitását, betörés elleni biztonságát. Mivel ezeknél az ablakoknál a ragasztott üveg adja meg a szárny merevségét, így nincs szükség az acél merevítésre sem, ami által a szerkezet jobb hő átbocsátási paraméterekkel (u érték) rendelkezik.

Az alapszínektől az eloxált borításig

Az építkező, felújító az alumínium felületre porszórásos technikával felvitt színek tíz alapváltozatából választhat, egyéni kívánságra azonban a RAL skála teljes kínálata a rendelkezésre áll. A természetes megjelenést előnyben részesítők dönthetnek a fa utánzatú borítás, annak is többféle színárnyalata között. A házukat a modern elegancia jegyében kialakítók megtalálhatják az e stílushoz leginkább megfelelő alumínium borítást: a metál-, és eloxált színek árnyalataiban készült ablakok különleges hangulatot kölcsönözhetnek az épületnek.

Nem ritka, hogy az épületen többféle típusú nyílászáró kívánunk használni, természetesen úgy, hogy a ház egységes megjelenését az nem befolyásolja. Az Internorm termékek kombinálhatósága, széles szín, forma és felületválasztéka lehetővé teszi, hogy pl. különböző típusú, ám alumínium borítással ellátott ablakot építsünk be úgy, hogy az ajtók, az ablakok, valamint az árnyékolástechnikai kiegészítők is harmonikus egészt alkossanak, s váljanak így lakóházunknak díszévé.

 

Termék
Cég
Székhely: H-2051 Biatorbágy, Sasbérc út 1.
Telefon: +36 23 920 100
E-mail:
Web: www.ablak-internorm.hu
Web: www.internorm.hu
   
   
   
   
   
Az Internorm a legsikeresebb osztrák ablakmárka és egyike Európa legnagyobb ablak- és ajtógyártó cégeinek. Az Internorm 2001-ben érkezett Magyarországra. Termékeik csúcsminőségének legjobb bizonyítéka -- melyet elégedett ügyfelek milliói is megerősítenek - a több mint 13 millió legyártott ablakegység. Három ausztriai gyártóüzemben (Traun, Sarleinsbach, Lannach), több mint 1600 dolgozó közreműködésével folyik a termelés és a fejlesztés, rendkívül magas követelményeknek megfelelően. Ezt bizonyítják a legszigorúbb minőségi ellenőrzések, független vizsgálati intézmények minősítésének elnyerése, ISO 9001 és a RAL védjegy.