proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új taggal bővült az Ariston Velis Evo elektromos vízmelegítők termékcsaládja


2017. május 03.

Okostelefonhoz csatlakoztatva a Velis Evo Wi-Fi vízmelegítő beállításain bármikor és bárhol változtathat


SMART vízmelegítés: okos kapcsolatban
Legyen bármilyen távol otthonától, a Wi-Fi-s Velis Evo beállításain bármikor és bárhol változtathat, hogy mindig forró zuhany várja, amikor csak hazaér, a megfelelő hőmérséklettel és a kellő időben.
Történjék bármi a nap során, a Velis Evo ellenőrzi az energiafogyasztást, megjegyzi az Ön szokásait, valamint energiát és pénzt takarít meg Önnek!

*A méret megjelölés a kapacitást jelzi, a tényleges űrtartalom a műszaki dokumentációkban van feltüntetve.

A kényelem SMART oldala
A Velis Evo élvonalbeli technológiája teljesen új alapokra helyezi a kényelemről alkotott eddigi fogalmainkat. SMART duplatartályos felépítésének köszönhetően 50 perc alatt kész a forró zuhany.* Emellett felépítése szuper csendes vízmelegítést tesz lehetővé.
A Velis Evo Wi-Fi-t kezelheti közvetlenül az okostelefonjáról, a Velis Ariston Net App alkalmazásnak köszönhetően.

*48 l, 40 °C-os zuhannyal számolva, amelyet a vízmelegítő 15 °C-os vízből állít elő.
Smart Blue Tech érintőképernyő
A Velis Evo Plus számos előnnyel jár:
 • leolvashatja, hányszor lehet zuhanyozni a rendelkezésre álló melegvíz alapján
 • várakozási idő a következő zuhanyig - a kezelőfelületen mindig leolvasható a hátralévő idő
 • naponkénti programbeállítás - mindig a megfelelő vízhőmérsékletre számíthat a megfelelő időben, hiszen pontosan          beállíthatja, mikor legyen kész a melegvíz (egy napra akár két időpont is beállítható)
 • SMART vízmelegítő: eltanulja a vízmelegítési szokásait
  A CoreTECH által működtetett Eco Evo funkciónak köszönhetően a Velis Evo és a Velis Evo Plus megjegyzi, hogy Ön napi és heti szinten mikor és mennyi melegvizet használ fel.
  A készülék megjegyzi az Ön felhasználói szokásait és mindig a szükséges mennyiségben és időben állít elő forró vizet. Így Ön akár 14%-ot is megtakaríthat a vízmelegítés költségéből. Bármilyen erőfeszítés nélkül rendelkezésére áll a forró víz, amikor csak szüksége van rá.
  Helytakarékos felépítés
  Dupla tartályos felépítésének köszönhetően a Velis Evo Plus lapos kialakítású, mindössze 27 cm mély. Függőleges és vízszintes beépítés egyaránt megvalósítható.
  Olasz formatervezők lágy vonalvezetéssel alkották meg, hogy a berendezés bármilyen fürdőszobabútorhoz illeszkedjen. A Velis Evo Plus-ból különböző kapacitású modellek közül lehet választani, amelyek minden igényt kielégítenek.
  Garantált kényelem
  A SMART öntisztító fűtőelem, valamint titániummal zománcozott dupla tartály és fűtőelem a hosszú tartósság érdekében.
  Emellett az ABS biztonsági rendszer áramszünet vagy vízhiány esetén biztosítja a zavartalan működést.
  A Velis Evo és Velis Evo Plus készülékeket 7 év garanciavállalással értékesítik.

  A Velis Evo, Velis Evo Plus és Velis Evo Wi-Fi elektromos vízmelegítők termékismertető katalógusát a hír alatti termékképre kattintva letöltheti. Ha árajánlatot vagy részletes felvilágosítást szeretne kérni az Ariston Thermo Hungária Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
   

  Termék
  Cég
  Székhely: H-1135 Budapest , Hun u. 2.
  Telefon: +36 1 237 1110
  Fax: +36 1 237 1111
  E-mail:
  Web: www.ariston.com/hu/
  Web: www.elco.co.hu
  Szilágyi Beáta
  marketing manager  
     
     
     
     
  Az Ariston Thermo Hungária Kft. az Ariston Thermo Csoport magyarországi leányvállalata. Az Ariston Thermo Csoport mintegy 70 év óta áll a világ fűtéstechnikai piaca élvonalában, a fűtő és légkondicionáló, valamint vízmelegítő és forróvíztároló berendezések gyártásában és értékesítésében. A piaci igényekhez alkalmazkodva legújabb fejlesztései a megújuló energiák, napkollektorok és hőszivattyúk területén történtek. Az olasz központhoz 5 gyáregység tartozik, amelyek a hazai és a külföldi piacok számára egyaránt termelnek. 1998-ban a Ariston Thermo Hungária Kft. az EN ISO 9001 szabvány szerint minősíttette saját minőségügyi rendszerét, és elnyerte a kitüntető „Corporate Certificate Europe” címet.
  Márkanevek: Ariston, ELCO
  További hírek az Elektromos átfolyós vízmelegítők termékkategóriában
  További hírek a Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények termékkategóriában
  További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
  Kulcsszavak:  Ariston  Velis  Evo  Wi-Fi  elektromos  vízmelegítők  bojler  átfolyós  vízmelegítő  okostelefon  applikáció  Velis  Ariston  Net