Új szigetelő készletek Uponor előszigetelt távvezetékekhez

Gyorsan telepíthetők, ellenállnak a komoly mechanikai behatásoknak

Az Uponor előszigetelt távvezeték fő előnye, hogy ellenáll a mechanikai sérüléseknek (bordázott köpenycső), alacsony a vízáteresztő képessége, telepítése nem igényel kompenzátorokat, tekercsben szállítható, kicsi a hajlítási sugara (kevesebb idom kell hozzá), egyszerű, gyors a telepítése. A haszoncső anyaga PE-Xa, egy köpenycsőbe akát több vezeték is vezethető.
A most bevezetett szigetelő csatlakozó készleteket a kis elemszám jellemzi, gyorsan telepíthető, még jobb a szigetelése, mint a korábbinak. Az Uponor előszigetelt távvezeték szigetelő készleteivel gyerekjáték a csőcsatlakozások elkészítése. A szigetelő készletek ellenállnak a komoly mechanikai behatásoknak, és 60 tonna mozgó terhelést is kibírnak. A rendszer ma már rendelkezik Wipex (csavaros) - MLC (többrétegű) gyorscsatlakozóval a PE-Xa csövek könnyen csatlakoztathatók az ötrétegű csövekhez.

Az Uponor előszigetelt távvezetékekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne az Uponor Épületgépészeti Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Uponor Ecoflex VIP Thermo fűtési csővezeték Uponor Ecoflex Thermo fűtési csővezetékek Uponor Ecoflex Varia fűtési csővezetékek Uponor Ecoflex VIP Aqua vízellátási csővezeték
 
Uponor Ecoflex előszigetelt távvezeték rendszer
8 termék

A modern Uponor távhőellátási rendszereknek a legmagasabb biztonsági, tartóssági, terhelhetőségi és energiatakarékossági követelményeknek is meg kell felelniük.
A fűtési és hűtési távhőellátási hálózatokhoz egyaránt kínálnak előszigetelt csőrendszereket. Ezek különböző épülettípusokban, így szállodakomplexumokban, ipari épületekben és különálló családi házakban is alkalmazhatók.
A távhővezetékekben különböző folyadékok, mint például fűtési-, hűtési közvetítőközegek, ivóvíz, HMV, élelmiszer, sőt még vegyszer is szállíthatók.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Közművezetékek, közművédő elemek
Közművezetékek, közművédő elemek
Mélyépítés
Mélyépítés
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...