proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Siemens WSx5.. és WSx6.. ultrahangos hőmennyiségmérők


2018. szeptember 13.

Alkalmazhatóak fűtési és/vagy hűtési hidraulikai körök térfogatáramainak és hőmennyiségeinek mérésére

A hőfogyasztás mérés az egyik legfontosabb mérési folyamat épületgépészeti rendszerek esetében. A manapság épülő számtalan társasházi lakásnál a fűtési és/vagy hűtési hőfogyasztás pontos elszámolásához ugyanúgy elengedhetetlenek a korszerű ultrahangos hőmennyiségmérők, mint egy irodaház vagy ipari létesítmény alegységeinek elszámolásakor. A Siemens már évtizedek óta forgalmaz kopó alkatrész nélküli, karbantartást nem igénylő, korszerű ultrahangos hőfogyasztásmérőket, melyek konstans mérési pontosságuknak köszönhetően biztosítják a hosszútávú és nagy pontosságú hőfogyasztás mérés megvalósulását.

A termékválaszték szélesítéseként mostantól elérhetők a Siemens új ultrahangos hőmennyiségmérő családjai:

 • WSN5.. ultrahangos hőmennyiségmérők kompozit mérőházzal, kombinált fűtés/hűtés alkalmazásra (0,6…2,5 m³/h névleges térfogatáramokra).
 • WSM6.. ultrahangos hőmennyiségmérők réz mérőházzal, fűtés alkalmazásra (0,6…2,5 m³/h névleges térfogatáramokra).
 • WSN6.. ultrahangos hőmennyiségmérők réz mérőházzal, kombinált fűtés/hűtés alkalmazásra (0,6…2,5 m³/h névleges térfogatáramokra).

  Siemens WSx5.. és WSx6.. ultrahangos hőmennyiségmérők

  Az új típusok a megszokott magas műszaki színvonal mellett kitűnő árukkal kínálnak versenyképes megoldást lakossági és közületi feladatok megoldására egyaránt, a legfeljebb 2,5 m³/h-s térfogatáram tartományokra.

  Vezetékes MBus és vezeték nélküli RF kiolvasásra alkalmas változatok ugyancsak megtalálhatók a termékválasztékban.

  A Siemens WSx5.. és WSx6.. ultrahangos hőmennyiségmérők letölthető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 •  

  Termék
  Cég
  Székhely: H-1143 Budapest, Gizella u. 51-57.
  Telefon: +36 1 471 1397
  Fax: +36 1 471 1392
  E-mail:
  Web: www.siemens.hu/cps
  Siemens iroda
     
     
     
     
  A Siemens Zrt. BT CPS Épületgépészeti Termékek és Rendszerek üzletága épületgépészeti automatizálási megoldások teljes körű vertikumát kínálja. Műszaki megoldásaik a HVAC alkalmazások minden területét lefedik a fűtés, a hűtés, a szellőzés és a légkondicionálási rendszerek igényeire vonatkozóan. Termékeik négy fő területre oszthatók, úgymint termosztátok, szabályozók, szelepek és szelepmozgatók, valamint épületgépészeti mérőkészülékek.
  További hírek a Vízmérők, hőmennyiségmérők termékkategóriában
  További hírek a Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés termékkategóriában
  További hírek az Épületgépészet termékkategóriában
  Kulcsszavak:  Siemens  WSx5  WSx6  ultrahangos  hőmennyiségmérő  WSM5  WSM6  WSB5  WSB6  WSN5  WSN6  mérőkészülék  hőmennyiségmérők  hőfogyasztásmérő